Boek vóór 1 maart 2024 een busreis uit onze reisgids 2024 en ontvang € 5,00 korting per persoon per reisdag.

  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Touringcar huren

Touringcar huren

Kwaliteit, veiligheid, zekerheid

Zoekt u een betrouwbare partner om een touringcar te huren voor uw gezelschap, collega’s, leerlingen of groep? Paulusma Reizen is dé reisspecialist die u zoekt. Wilt u een kleine of grote touringcar huren tegen scherpe prijzen? In onze vloot met touringcars zit altijd de juiste touringcar voor uw busreis en wij zorgen er ook voor dat u een onvergetelijke reis beleeft.

Tijdens uw reis staan wij 24 uur per dag voor u klaar en zijn telefonisch bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en invulling te geven aan uw wensen. Wij zijn aangesloten bij diverse keurmerken en organisaties, waaronder ANVR, SGR, het Calamiteitenfonds, het Keurmerk Touringcar bedrijf en wij zijn ISO9001 gecertificeerd door KEMA. Dus u kunt echt met een gerust gevoel bij ons een touringcar huren en met ons op reis gaan.

Of u nu een dagtocht of meerdaagse reis met een touringcar heeft gepland, wij denken graag met u mee om uw reis tot een succes te maken. Er zijn veel verschillende activiteiten waarvoor u een touringcar kunt inzetten, zoals een dagje uit, een schoolreisje, familiereisje of een bedrijfsuitje.

Vult ons contactformulier in of druk op de knop hiernaast en ontvang van ons een scherpe offerte voor het huren van één of meerdere touringcars. Indien gewenst verzorgen wij tijdens de reis ook koffie-, lunch- of dinerstops. Kortom, bij Paulusma Reizen bent u aan het juiste adres om een touringcar te huren en alles wat daarbij komt kijken, tegen hele scherpe prijzen. Wij denken graag met u mee om uw reis tot een groot succes te maken.

Wilt u een touringcar huren?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om een touringcar te huren en onze prijzen.


Touringcar huren voor grote en kleine groepen tegen scherpe prijzen

Dubbeldekker touringcar

Dubbeldekker (90 personen)

Voor grote groepen zijn eventueel meerdere dubbeldekkers beschikbaar. Deze touringcars hebben een capaciteit tot wel 90 personen. Een dubbeldekker is bijvoorbeeld erg geschikt voor schoolreizen met meerdere schoolklassen of bedrijfsuitjes met grotere bedrijven.

Midibus (touringcar)

Touringcar voor 34 personen

Voor middelgrote groepen is onze kleinste touringcar zeer geschikt. Deze touringcar is geschikt voor groepen tot 34 personen. Deze bus met geblindeerde ramen is o.a. voorzien van airco, verstelbare stoelen, koelkast en koffiebar.

Luxe Minibus

Luxe minibus (19 personen)

De twee andere typen touringcars toch te groot? Onze luxe minibus is geschikt voor groepen tot 19 personen. Deze minibus is voorzien van allerlei luxe, zoals verstelbare stoelen met extra beenruimte, airconditioning, usb-aansluiting per stoel en donkere, dubbele panorama beglazing. Deze luxe minibus is uitermate geschikt voor directies of kleine selecte gezelschappen.


Prijzen voor huren touringcar

De wensen voor elke activiteit zijn anders. Daardoor variëren de prijzen voor het huren van een touringcar ook. Vraag bij ons dus een vrijblijvende offerte aan voor het huren van een touringcar. Onze medewerkers zullen al uw wensen meenemen in de offerte en u een scherpe, gerichte prijsopgave geven. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u de beste deal krijgt voor het huren van een touringcar. Neem vandaag nog contact met ons touringcarbedrijf op en laat ons u helpen om een aanbod te doen voor de verhuur van een touringcar die perfect past bij uw activiteit.

Touringcar huren Friesland, Groningen of Drenthe

Paulusma Reizen is gevestigd in Drachten (Friesland), dichtbij de A7 en ligt centraal in Noord-Nederland. Dus als u vanuit Friesland, Groningen of Drenthe reist is ons touringcarbedrijf erg dicht in de buurt. Dus wilt u een touringcar huren voor een schoolreis of voor een personeelsfeest. Bij Paulusma Reizen bent u aan het juiste adres. Informeer naar meer informatie en vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan. We heten u graag welkom in een van onze touringcars bij uw volgende uitje of reis.

Bekijk onze reisgids 2024 online

Onze reisgids voor 2024 kunt u gratis bestellen