Vroegboekkorting: Boek vóór 1 maart 2023 een reis uit onze reisgids en ontvang €5,00 korting per dag per persoon (zolang de reis duurt).

  • 100 jaar ervaring
  • Geld-terug-garantie
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Touringcar huren

Touringcar huren

Kwaliteit, veiligheid, zekerheid

Paulusma Reizen is specialist in verhuur van bussen en touringcars van groot tot klein. Paulusma Reizen is hèt adres om een touringcar te huren voor uw groep, wij hebben de ervaring om u een onvergetelijke reis te bezorgen!

Bent u eenmaal op weg, dan zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Daarnaast bieden we de zekerheid van de ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en het Keurmerk Touringcar bedrijf waar wij bij zijn aangesloten, tevens ISO 9001 gecertificeerd door KEMA.

Heeft u voor uw eigen groep een touringcar, of meerdere touringcars nodig voor uw dagtocht of meerdaagse reis, dan kunt u het contactformulier invullen wij zorgen voor een scherpe offerte voor het huren van de touringcar(s). Eventueel inclusief de organisatie van de mogelijke koffie, lunch of diner stops.

Wij denken graag mee om uw reis tot een succes te maken.

Wilt u een touringcar huren?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om een touringcar te huren.


Touringcars voor grote en kleine groepen

Dubbeldekker touringcar

Dubbeldekker (90 personen)

Voor grote groepen zijn eventueel meerdere dubbeldekkers beschikbaar. Deze touringcars hebben een capaciteit tot wel 90 personen. Een dubbeldekker is bijvoorbeeld erg geschikt voor schoolreizen met meerdere schoolklassen.

Midibus (touringcar)

Bus voor 34 personen

Voor middelgrote groepen is onze kleinste touringcar zeer geschikt. Deze touringcar is geschikt voor groepen tot 34 personen. Deze bus met geblindeerde ramen is o.a. voorzien van airco, verstelbare stoelen, koelkast en koffiebar.

Luxe Minibus

Luxe minibus (19 personen)

Onze luxe minibus is geschikt voor 19 personen en is voorzien van allerlei luxe. O.a. verstelbare stoelen met extra beenruimte, airconditioning, usb-aansluiting per stoel, donkere dubbele panorama beglazing. Deze luxe minibus is uitermate geschikt voor directies of kleine selecte gezelschappen.


Touringcar prijzen

Het huren van een touringcar / bus kan voor allerlei activiteiten worden verzorgd. Voor iedere activiteit zijn de wensen weer verschillend. Hierdoor kunnen ook de verhuurprijzen van een touringcar iedere keer weer verschillen. Wilt u een prijs ontvangen voor het huren van een touringcar bij touringcarbedrijf? Vraag vrijblijvend een offerte aan met uw wensen. Onze medewerkers denken graag met u mee en kunnen u een gerichte prijsopgave geven.

Offerte aanvragen

Touringcar huren Friesland, Groningen of Drenthe

Paulusma Reizen is gevestigd in Drachten, centraal in Noord-Nederland. Vanuit deze centrale ligging zijn wij altijd in de buurt als u een touringcar wilt huren in Friesland, Groningen of Drenthe. Denk bijvoorbeeld aan het een touringcar huren voor een schoolreis of voor een personeelsfeest. Bij Paulusma bent u aan het juiste adres. Informeer naar meer informatie en vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan.

Bekijk onze reisgids 2023 online

Onze reisgids voor 2023 kunt u gratis bestellen of online bekijken!