• 99+ jaar ervaring
  • Geld-terug-garantie
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Busverhuur schoolreizen » Schoolreis dierenparken

Schoolreis dierenparken

Van oudsher is een bezoek aan een dierentuin een uitstekende keus voor een schoolreis met de bus. Ontspanning en educatief. De dierenparken zijn hier prima op ingespeeld, dieren op een ontspannen en leuke manier presenteren en overal voldoende plaats om te spelen.

Vrijblijvende offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan om een bus te huren voor een schoolreis naar een dierentuin.

Offerte aanvragenMet school naar de dierentuin

Eén van de leukste schooldagen zijn de schoolreisjes naar een leuke activiteit of attractie in Nederland. Een schoolreis naar de dierentuin is gegarandeerd een succes. Zowel jong als oud kan in de dierentuin genieten van deze prachtige dieren. Ga met de klas op ontdekkingsreis en beleef de wildste schooldag.

Onderwaterwereld

Ontdek de magische onderwaterwereld van de vissen in één van onze dierentuinen. Van prachtige gekleurde koraalriffen en vissen tot aan de diepe duistere oceaan. Zo kunt u bij het Burgers’ Ocean gedeelte van Burgers’ Zoo onder een panoramaruit staan, waar u oog in oog staat met verschillende soorten haaien.
Waar u kunt genieten van een ander spektakel is het Dolfinarium. Met verschillende voorstellingen van deze intelligente dieren, kunt u zich hier de hele dag vermaken. Ook is het hier mogelijk om haaien of roggen te aaien. Durf jij het aan?

Word één met de natuur

Als een echte avonturier de verschillende werelddelen ontdekken. Van de Afrikaanse savanne en de jungle tot aan de Noordpool. Houdt u ook van wilde dieren die u hier in Nederland niet snel tegenkomt? Dan is een schoolreis naar de dierentuin het perfecte uitje. Dierentuinen laten u één worden met de natuur. Bekijk olifanten, leeuwen, apen, pinguïns, ijsberen en nog veel meer dieren van heel dichtbij.

Aapjes kijken

Samen met de klas naar de aapjes kijken? Dan is de Apenheul het perfecte uitje. Een plek waar de apen van wel heel dichtbij te zien zijn. In dit park loop je letterlijk tussen de loslopende apen. Zowel voor jong als oud is dit een hele beleving. Wie wil dat nou niet? Voor de kinderen zijn er genoeg speeltoestellen in het park en naast de speeltoestellen slingerende aapjes in het rond. Zo ziet u maar dat apen toch meer op ons lijken dan we denken. Ook enthousiast geworden? Vraag dan meteen een offerte aan voor een busreis naar één van deze mooie parken.

Bekijk onze reisgids 2022 online

Onze reisgids voor 2022 kunt u gratis bestellen of online bekijken!