• 99+ jaar ervaring
  • Geld-terug-garantie
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Busverhuur schoolreizen » Schoolreis attractieparken

Schoolreis attractieparken

Met de bus een schoolreis naar een attractiepark. Voor iedereen is een bezoek naar een attractiepark een belevenis. Voor basisscholen tot middelbare scholen. Een bezoek aan een attractiepark is altijd een goede keuze voor een schoolreis. U kunt kiezen voor kleinschalig of juist een groot attractiepark. Paulusma Reizen denkt graag met u mee in de mogelijkheden. Sowieso kunnen we u altijd ophalen én weer afzetten op de afgesproken tijd en plaats.

Overzicht attractieparken

Onderstaand vind u ter inspiratie een overzicht van de schoolreizen naar attractieparken waar u een bezoek aan kunt brengen. Dichtbij of verder weg, grote parken of kleinschaligere parken. Laat u inspireren en informeer naar de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan om een bus te huren voor een schoolreis naar een attractiepark.

Offerte aanvragenEen avontuurlijk schoolreisje

Wie wil er nou niet gezellig met de bus op schoolreisje? Bij Paulusma Reizen regelt u snel en eenvoudig een bus, om naar de leukste attractieparken van Nederland te gaan. Van basisscholen tot middelbare scholen, iedereen kan genieten van een avontuurlijk schoolreisje.

Terug in de tijd

Het leukste en spannendste attractiepark voor een schoolreisje met de basisschool. Altijd al willen weten hoe het eruit zag in de tijd van de dinosaurussen? Dan is Dinoland het perfecte attractiepark. In het park is zowel binnen als buiten van alles te doen, ook bij minder mooi weer valt er nog genoeg te beleven. De dinosaurussen zijn op ware grootte nagemaakt. U kunt hier tussen dino’s van soms tientallen meters hoog lopen. Voor de kinderen is er ontzettend veel te doen en er valt ontzettend veel te leren over deze dieren. Na zo’n indrukwekkende dag kunt u heerlijk uitrusten in onze bus en wordt u weer veilig terug naar huis gebracht.

Sprookjes komen tot leven

De Efteling is een betoverende wereld waar sprookjes tot leven komen. Ontdek Nederlands grootste attractiepark. Een uniek park, midden in de natuur. De wat kleinere kinderen kunnen zich uitleven met de vele sprookjes en mooie shows in het park. Voor de jongeren is er ook genoeg te doen. Achtbanen die over de kop gaan en met 75 kilometer per uur door de bocht heen vliegen, of een vrije val van 37,5 meter. Alles is mogelijk in dit betoverende park.

Voor ieder wat wils

In attractieparken is eigenlijk voor iedereen wel wat te doen. Ga samen met de klas in een mega hoog reuzenrad, een vrije val of een wilde achtbaan. Voor de allerkleinsten zijn er genoeg leuke attracties in de parken te vinden. Van schommels en draaimolens tot aan trampolines en vliegtuigjes. Paulusma Reizen zorgt voor een leuke en gezellige dag in één van de attractieparken hier in Nederland. Wilt u graag met de hele klas in de bus naar een attractiepark? Vraag dan snel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Bekijk onze reisgids 2022 online

Onze reisgids voor 2022 kunt u gratis bestellen of online bekijken!