Vroegboekkorting: Boek vóór 1 maart 2023 een reis uit onze reisgids en ontvang €5,00 korting per dag per persoon (zolang de reis duurt).

  • 100 jaar ervaring
  • Geld-terug-garantie
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Busverhuur schoolreizen

Busverhuur schoolreizen

Veilig op reis met Paulusma Reizen. Met de bus op schoolreis is voor veel leerlingen het hoogtepunt van het schooljaar. Voor de begeleiders komt er altijd een hoop bij kijken, maar het allerbelangrijkste is dat uw groep met leerlingen weer veilig thuiskomt. Door een touringcar te huren bij Paulusma Reizen hoeft u zich in de bus in ieder geval geen zorgen te maken over het veilige vervoer naar de bestemming en weer terug naar huis. Dit is met name voor basisscholen erg fijn, want Paulusma Reizen verzorgt de busreis voor de school. De begeleiding van de leerlingen kan zich volledig richten op de leerlingen en hoeft zich tijdens de reis geen zorgen te maken over de organisatie van de schoolreis.

Hieronder enkele suggesties voor de bestemming, maar uiteraard kunt u ook uw eigen bestemming kiezen.

Bus huren schoolreisje

Vraag vrijblijvend een offerte aan om een bus te huren voor uw schoolreisje.

Offerte aanvragenReisgids aanvragen

Reisgids aanvragen

Onze reisgids voor 2023 is gratis te bestellen, deze zal eind december uitkomen. Indien u het bestelformulier invult of belt, dan wordt deze vrijblijvend zo spoedig mogelijk naar u toe gestuurd.

Reisgids aanvragen

Waarom Paulusma Reizen?

  • 100 jaar ervaring
  • 20 Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Veilig op reis in ‘Coronatijd’

Paulusma Reizen staat voor ‘veilig reizen’, ook in de huidige ‘Coronatijd’. Wij volgen dan ook nauwgezet de opgestelde maatregelen van de overheid en het RIVM. Bent u op zoek naar een veilige manier om met uw basisschool of voortgezet onderwijs een schoolreis te organiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag mee in de mogelijkheden en opties. Regels en maatregelen kunnen verschillen per type school en leeftijden.

Bekijk onze reisgids 2023 online

Onze reisgids voor 2023 kunt u gratis bestellen of online bekijken!