• Meer dan 100 jaar ervaring
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Rolstoelvriendelijke bussen

Rolstoelvriendelijke bussen

Zijn er één of meerdere mensen in uw gezelschap die een rolstoel gebruiken? Dat mag geen belemmering vormen om met de bus op stap te gaan. Huur daarom bij Paulusma Reizen een rolstoelvriendelijke bus of touringcar. Wij hebben een aantal bussen en touringcars in onze vloot uitgerust met een rolstoellift. Daarnaast kan de de indeling van de bus of touringcar rolstoelvriendelijker ingedeeld worden. Dat maakt het voor rolstoelpassagiers een stapje eenvoudiger om ook aan een leuk groepsuitje met de bus deel te kunnen nemen.

Touringcars met flexibele stoelopstelling

Onze touringcars hebben standaard de mogelijkheid tot een flexibele stoelopstelling. Dit wordt meestal ingezet als de passagiers meer (been)ruimte wensen. Maar deze flexibele stoelopstelling zetten we ook in om onze bussen rolstoelvriendelijker te maken. Stoelen kunnen bijvoorbeeld worden verwijderd zodat er ruimte ontstaat voor één of meerdere rolstoelen. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat de rolstoel(len) met speciaal bevestigingsmateriaal aan de vloer van de touringcar wordt vastgezet. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunnen ook rolstoelpassagiers optimaal en veilig genieten van de busreis.

Ook rolstoelpassagiers comfortabel op reis

Ook de rolstoelvriendelijke bussen en touringcars van Paulusma Reizen zijn standaard uitgerust met diverse luxe opties. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van o.a. een (invalide)toilet. Daarnaast zijn diverse van onze bussen voorzien van een minibar, koelkast, koffie- theeapparaat en zijn alle stoelen uitgerust met veiligheidsgordels.

Rolstoelvriendelijke bus huren?

Wilt u een bus of touringcar huren waarbij rekening wordt gehouden met personen die bijvoorbeeld een rolstoel gebruiken of slecht ter been zijn? Bel (0512) 514174 of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij denken graag met u mee.

Verschillende rolstoelvriendelijke bussen

Rolstoelvriendelijke bus de Ule

Rolstoelbus voor 58 personen

De ‘Ule’ (Uil) is een van de rolstoelvriendelijke bussen van Paulusma Reizen en is geschikt voor maximaal 58 personen. Deze luxe touringcar is uitgerust met een rolstoellift.

Houdt u er bij het aantal passagiers rekening mee dat voor elke rolstoel die met de bus mee gaat vier normale zitplaatsen moeten worden vrijgemaakt.

Bekijk onze reisgids 2024 online

Onze reisgids voor 2024 kunt u gratis bestellen