Boek deze busreis

Deze busreis: € 780,00
Bel om te boeken
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » Tuinreis Normandië

Tuinreis Normandië

Deze nieuwe tuinreis brengt ons naar het mooie Normandië. Onder leiding van tuinspecialist Martin Knol bezoekt u tijdens deze busreis van Paulusma Reizen prachtige tuinen. Ook wordt er een bezoek gebracht aan de oude stad Rouen.

1e dag
’s Morgens vroeg vertrekken we vanuit diverse opstapplaatsen en rijden naar Argoules (Frankrijk) voor een bezoek aan de tuinen van Valloires. De in 1989 geopende tuinen herbergen meer dan 2000 verschillende soorten planten. Vervolgens rijden we naar Forges-les-Eaux. Diner overnachting in Hotel Le Continental.

2e dag
Na het ontbijtbuffet brengen we een bezoek aan Jardin d’Angelique, in 1989 aangelegd door tuinliefhebbers Gloria en Yves Lebellegard. Bewondert u de meer dan 2000 verschillende soorten planten. ’s Middags bezoeken we Jardin Plume. Dit is een tuin met bloeiende heesters en grassen in Azouville-sur-Ry. De structuur van de tuinen werd geïnspireerd door de klassieke Franse tuinen en plantages. Diner en overnachting in Hotel Le Continental.

3e dag
Het kleine dorp Giverny ligt ongeveer 70km van Parijs. Hier bezoeken we het voormalige woonhuis en tuin van Claude Monet. In veel van zijn schilderijen vertelt hij over de highlights in Normandië. Vervolgens rijden we naar Rouen, één van de charmantste steden van Normandië. Onder leiding van een stadsgids leert u de stad met mooie vakwerk, de Gotische kathedraal en de grote astronomisch klok goed kennen. Diner en overnachting in Hotel Le Continental.

 

4e dag
Vandaag staat een bezoek aan Jardin Agapanthe op het programma. Deze tuin drukt passie, fantasie en poëzie uit en geeft een indruk van een doolhof en verrassingen. U ziet planten uit alle continenten, welke allerlei vormen van groen aannemen. Vervolgens bezoeken we het monument Miromesnil met zijn mooi bloemen- en groentetuin. Diner en overnachting in Hotel Le Continental.

 

5e dag
Na het ontbijtbuffet nemen we afscheid van ons hotel. Op de terugreis bezoeken we de tuinen van Maizicourt. In elke deel van de tuinen ontdekt u diverse thema’s aan beplantingen. We besluiten deze reis met een heerlijk afscheidsdiner. Vervolgens wordt u weer naar uw opstapplaats teruggebracht.

Miromesnil

De reissom is inclusief:
– 4x overnachting met ontbijtbuffet
– 4x diner in hotel
– genoemde entrees
– reisleiding Martin Knol
– afscheidsdiner

Uw verblijf:
Hotel Le Continental*** in Forges-les-Eaux
Kamers met douche en toilet en gratis wifi.
Toeslag 1-persoonskamer € 150,-

Opstapplaatsen:
Drachten-Hoogkerk-Groningen-Haren-Assen-Beilen-Hoogeveen-Meppel

De reissom is exclusief reis- en/of annuleringsverzekering, reserveringskosten € 14,- per boeking, calamiteitenfonds € 2,50 per boeking en niet genoemde entrees.

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!