Boek deze busreis

Busreis niet beschikbaar
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 99+ jaar ervaring
  • Geld-terug-garantie
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Reizen » Meerdaagse reizen » Tuinreizen » Tuinreis Loire

Tuinreis Loire

Prachtige tuinreis naar de Loire het gebied met de majestueuze  kastelen, genoeglijke dorpjes, prachtig landschap en schitterende tuinen. De Loirestreek staat op de UNESCO werelderfgoedlijst.

1e dag
’s Morgens vroeg vertrek. Vanuit diverse opstapplaatsen rijden we via een koffie-, lunch- en theestop naar ons hotel in Tours.  ’s Avonds dineren in het hotel.

2e dag
Na het ontbijtbuffet brengt de chauffeur u naar het nabij gelegen Chaumont sur Loire om het internationale Tuinfestival te bezoeken. Tussen de middag kunt u genieten van een lunchbuffet in het tuinrestaurant. Na ruim oponthoud rijden via een mooie route terug naar ons hotel. ’s Avonds dineren.

3e dag
Na het ontbijt bezoeken wij parktuin du lys en ’s middags Les Jardins du Chateau de Valmer. Een verrassend mooie tuin die doet denken aan Italiaanse tuinen. ’s Avonds dineren in het hotel.

4e dag
’s Morgens via een prachtige route langs de Loire naar de stad Amboise, voor een bezoek aan kasteel Amboise gebouwd op een rots. Een prachtige uitzicht heeft u vanaf hier over de Loire. Na de vrije lunchpauze bezoek aan Clos Lucé met de Leonardos tuin.  ’s Avonds dineren in een restaurant in centrum van Tours.

5e dag
Vandaag is het Bloemenmarkt in Tours, dat staat dan als eerste op het programma, aansluitend naar het kasteel en de tuinen van Villandry.  Hierna  bezoeken wij Chateau du Rivau. ‘s Avonds dineren in ons hotel.

 

View at castle Villandry with garden – France

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6e dag
Vertrek uit het hotel, na het ontbijt en via enkele stops rijden wij naar ons dineradres in Nederland. Hierna wordt iedereen weer teruggebracht naar de opstapplaats.

Inclusief:
– 5x overnachting met ontbijtbuffet
– 5x drie gangen diner
– entree Chamount sur Loire (Tuinfestival)
– lunchbuffet tijdens tuinfestival
– entree Chateau de Valmer
– entree Chateau Amboise
– entree Clos Lucé en Leonardos tuin
– entree kasteel en tuinen Villandry
– kasteel Du Rivau
– diner op de terugweg
– reisleider Martin Knol
– comfort touringcar

Toeslag 1 pers. kamer EUR 135,00

Opstapplaatsen:

Hoogkerk-Leek-Drachten-Heerenveen-Joure-Lemmer

Bekijk onze reisgids 2022 online

Onze reisgids voor 2022 kunt u gratis bestellen of online bekijken!