Boek deze busreis

Deze busreis: € 237,00
Bel om te boeken
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » 4-daagse stedentrip Berlijn

4-daagse stedentrip Berlijn

4 daagse busreis naar Berlijn.

Een wereldstad, die sinds de Duitse éénwording in 1990, na de afbraak van de Muur, nog steeds een stad vol tegenstellingen is. Deze stad ‘moet’ u een keer bezocht hebben. De meest bekende bezienswaardigheden zijn o.a.: De Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche, het Slot Charlottenburg, het Rijksdag gebouw en de residentie van de Bundespresident ”Schloss Bellevue”.

En wie wil er niet eens flaneren op de Kurfürstendamm van ruim 3 km lang, met een aaneenschakeling van elegante winkels, konditoreien, bierkneipen, wijnlokalen, originele eethuisjes en gerenommeerde restaurants. En natuurlijk een non-stop nachtleven. Berlijn heeft werkelijk van alles te bieden. Hebben grote steden vaak weinig groen, Berlijn heeft maar liefst 13 grote parken en talloze kleinere. Aan de rand van Berlijn vele meren met volop gelegenheid voor watersport en boottochten.

1e dag. ’s Morgens vroeg rijden we via een koffie en lunchstop in Duitsland, naar Berlijn. Na een rondrit door de stad gaan we aan het eind van de
middag richting hotel.

Dagtocht A. Na het uitgebreid ontbijtbuffet maken we o.l.v. een stadsgids een uitgebreide stadsexcursie langs tal van bezienswaardigheden. ’s Middags vrij bezoek aan de Kurfürstendamm. Naast talloze winkels bevinden zich hier restaurants, cafeetjes en konditoreien.

Dagtocht B. Na het ontbijtbuffet maken we opnieuw een prachtige excursie, o.a. naar Schloss Charlottenburg. ’s Middags krijgt u weer gelegenheid zelf wat te ondernemen.

4e dag. Na het ontbijtbuffet naar Sanssouci te Potsdam om een blik te werpen op het indrukwekkende paleis. In de avond bent u terug bij uw opstapplaats.

Prijs voor deze busreis per persoon inclusief:

  • reis per luxe touringcar
  • 3x overnachting met ontbijtbuffet
  • kamers met alle comfort
  • stadsgids Berlijn

Toeslag 1 pers. kamer € 85,00

Hotel NH Berlin Potsdam Conference Center: Hotel op viersterren-niveau.
Alle kamers met wc, douche, tv, airconditioning. Hotelbar en een lift aanwezig.

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!