• 99+ jaar ervaring
  • Geld-terug-garantie
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Reizen » Meerdaagse reizen » Lezersreis » Sfeervolle kerstreis Hamburg

Sfeervolle kerstreis Hamburg

DEZE NIEUWE KERSTREIS NAAR DUITSLAND IS SPECIAAL VOOR U SAMENGESTELD DOOR ONS IN SAMENWERKING MET UW DAGBLAD.

hamburg kerst

Dag 1: We rijden ’s morgens vroeg eerst naar de meer dan 1000 jaar oude Hanzestad Lüneburg. Huizen in gotiekstijl en uit de renaissance- en barokperiode maken deze stad tot één van de sfeervolste historische steden van Duitsland. Aan het eind van de middag dineren we in Lüneburg. Hierna rijden we naar ons hotel in de wereld- en havenstad Hamburg.

Dag 2: De volgende dag maken we een stadswandeling en rondrit met een stadsgids door het prachtige Hamburg. De tweede hoofdstad van Duitsland heeft een mondaine Altstad met de gezelligheid van vele grachten en een prachtig binnenmeer, de Alster. U krijgt hier ruim de tijd om de sfeervolle kerstmarkten te bezoeken! ’s Avonds dineert u in traditioneel Duits restaurant.

Dag 3: Op de laatste dag maken we een prachtige havenrondvaart. Na de lunchpauze vertrekken we weer naar Nederland en genieten op de terugreis van een heerlijk Duits diner waarna u weer wordt teruggebracht naar uw opstapplaats.

hotel rilano hamburg

Overnachtingen in ****S The Rinalo Hotel, een uitstekend viersterren Superior hotel, gelegen aan de Elbe zuid-west van Hamburg.

Opstaproute: Leeuwarden – Grou – Heerenveen –  Drachten – Marum – Leek – Hoogkerk – Groningen – Hoogezand – Zuidbroek – Winschoten

INBEGREPEN:
– vervoer per luxe touringcar
– koffie en gebak
– diner in Lüneburg
– 2x overnachting met ontbijtbuffet in ****S The Rinalo hotel
– stadsgids Hamburg
– diner in Hamburg
– havenrondvaart Hamburg
– diner op de terugreis

Kijk ook op: www.hamburg.de www.lueneburg.info

Bekijk onze reisgids 2022 online

Onze reisgids voor 2022 kunt u gratis bestellen of online bekijken!