Schoolreis Wildlands Adventure Zoo

Een schoolreis naar WILDLANDS Adventure Zoo is een hele beleving. WILDLANDS Adventure Zoo is het nieuwste dierenpark in Nederland! Ontdek de drie hoofddelen van het park: Jungola, Serenga en Nortica. Bekijk daar de prachtige shows zoals: de olifantenpresentatie, de grote avonturenshow, de ijsberenpresentatie en Jim’s jungleshow. Geniet de hele dag van alle dieren.

wildlands adventure zooHet voormalige dierenpark was Dierenpark Emmen. Dit lag midden in de stad zelf. In 1998 heeft Dierenpark Emmen een uitbreiding van 6 hectare ondergaan. Nadat het dierenpark nog meer uit wou breiden hebben ze er heel lang over nagedacht om te verhuizen. Deze plannen waren er al sinds 2007. In 2012 werden deze plannen goedgekeurd en konden ze beginnen met verhuizen. Ze zijn verhuisd naar de rand van de stad. De naam is veranderd naar WILDLANDS Adventure Zoo.

In WILDLANDS kan je een wereldexpeditie maken in een dag! Je reist samen met je klasgenoten – of hoe ze het bij WILDLANDS zeggen expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne. Als echte ontdekkers ontdek je nieuwe werelden. Sta je oog in oog met wilde dieren. Natuurlijk beleef je ook spannende avonturen. Onderweg in het park leer je van alles over al onze dieren. Het is niet zomaar een schoolreis: het is een expeditie over de wereld.

Paulusma Reizen verzorgt de gehele busreis naar WILDLANDS Adventure Zoo. Reis in een Touringcar naar de opstapplek en natuurlijk weer terug naar de uitstapplek. Onze ervaren chauffeurs staan altijd klaar voor de leerlingen en docenten. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Informatie over deze busreis

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen