Boek deze busreis

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » Schoolreis Artis

Schoolreis Artis

artis leeuwEen Schoolreis naar de bekendste dierentuin van Nederland, Natura Artis Magistra, oftewel Artis. Wandel onder de bomen door in het mooie park. Bewonder alle dieren die er zijn. Beleef de natuur midden in de stad. Geniet van het erfgoed, de prachtige planten en bloemen in de dierentuin.

Artis is een dierentuin die zich in de stad Amsterdam bevind. Artis is hierbij ook de oudste dierentuin in Nederland. Het dierenpark heeft 27 monumentale gebouwen die grotendeels uit de 19e eeuw komen. Artis heeft de afgelopen jaren veel vernieuwd zoals: Aanleg van het wolvenbos, nagemaakt Afrikaans savannelandschap en het vlinderpaviljoen. In 2005 werd het nieuwe insectarium geopend, sindsdien hebben ze het grootste insectarium van de hele wereld!

Elke dag heeft Artis weer nieuwe activiteiten in haar dagagenda te staan. Hierdoor is elke dag anders! Erg leuke dagactiviteiten zijn bijvoorbeeld: de dieren voeren, een voorstelling in de grote koepel van het planetarium of rondleidingen door het park.
Paulusma Reizen verzorgt busverhuur waarmee u een schoolreis kunt boeken naar Artis.Onze ervaren chauffeurs staan de hele dag klaar voor de schoolkinderen en docenten. Iedereen wordt van de opstapplek naar Artis gebracht én uiteraard weer terug naar de uitstapplek.

Informeer naar de mogelijkheden of

Vrijblijvend offerte aanvragen

 

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!