Schoolreis Apenheul Apeldoorn

Schoolreis naar de Apenheul in Apeldoorn. Dit is een uniek dierenpark met loslopende apen. De Apenheul biedt tal mogelijkheden om een schoolreisje tot een groot succes te maken. Verspreid in het park zijn een aantal bijzondere en sfeervolle accommodaties voor groepen van 20 tot zelfs 900 personen. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Er is een uitgebreid assortiment hapjes en natuurlijk kunt u er ook lunchen en dineren, ook zijn er speciale rondleidingen en workshops voor scholen.

Er zijn in dit dierenpark bijna geen gaas of tralies. Bepaalde soorten apen lopen los door het park. De grotere soorten zoals: Gorilla’s, Bonobo’s en Orang-oetans leven op grote groene eilanden in het dierenpark. De dieren kunnen veel van hun natuurlijke gedrag laten zien, doordat ze erg ruime verblijven hebben en dat de dieren in de natuurlijke groepen worden gehouden.

Paulusma Reizen verzorgt al meer dan 90 jaar busreizen en busverhuur voor schoolreizen. Onze touringcars zijn touringcars zijn voor grote en kleine groepen. Informeer naar de mogelijkheden om een touringcar van Paulusma te huren. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Het park heeft veel loslopende apen, let dus op je tassen!

apenheul

Informatie over deze busreis

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen