Boek deze busreis

Busreis niet beschikbaar
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 99+ jaar ervaring
  • Geld-terug-garantie
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Reizen » Superaanbieding » Salzburgerland Flachau

Salzburgerland Flachau

Busreis naar de schitterende bergwereld van het Salzburgerland.  Met verblijf in het uitstekende
4 sterren hotel Bergzeit en prachtige bus excursies door dalen en bergweiden met panoramische vergezichten is deze reis een ware aanrader!

1e dag
Vertrek ’s morgens vroeg, vanuit uw opstapplaats rijden wij via een koffie-, lunch- en theestop naar ons overnachtingshotel in Zuid-Duitsland, ’s avonds dineren in het hotel.

2e dag
Na het ontbijtbuffet rijden wij naar de Mozartstad Salzburg. Voor de liefhebbers is er ’s middags een stadswandeling o.l.v. een Nederlandse stadsgids geregeld en aansluitend vrije tijd. Hierna rijden wij door het prachtige berglandschap van Salzburgland naar onze standplaats Flachau, waar wij worden ontvangen in hotel Bergzeit met een welkomstdrankje. ’s Avonds dineren in het hotel.

3e dag
Vandaag een schitterende tocht over de panoramastraBe van de Steirischer Bodensee. Een natuurjuweel in de regio Schladming en Dachstein. Het Bergmeer is omgeven door prachtige bergtoppen. Via Ramsau en Filzmoos naar Oberhofalm. Hier staat een oud Gasthof waar wij koffie gaan drinken, vanaf het grote terras heeft u een heerlijk uitzicht op de bergwereld. Hierna weer terug naar het hotel. ’s Avonds dineren in het hotel.

4e dag Merentocht
Vandaag is het einddoel de Wolfgangsee waar wij een kleine vaart maken op dit veel bezongen meer. Wederom een prachtige route brengt ons door het Lammertal en langs Bad Ischl voor een korte stop, bekend geworden door Keizer Frans Jozef en Keizerin Sissi. Dan verder naar de Wolfgangsee waar wij in Strobl inschepen voor een vaart naar St. Gilen (kosten EUR 11,-).  Hier aangekomen krijgt u vrije tijd. Vervolgens weer in de touringcar voor het vervolg van de route die langs Fluschlsee, Wiestalstausee en Hallein teruggaat naar ons hotel.

5e dag
Vandaag bezoek aan St. Johann in Pongau (hoofdstad van de regio)voor de laatste inkopen. Middagpauze vindt  plaats bij Berghotel Arthur aan de voet van de Hochköngs. Een prachtige plek om nog eens vanaf het terras intens te genieten van de bergen. Ook kunt u hier een klein ommetje maken, hierna brengt de bus u terug naar het hotel voor het diner.

6e dag
’s Morgen na het ontbijtbuffet vertrek uit het hotel. Via de Duitse Autobaan en enkele stops rijden wij terug naar Nederland, terug naar uw opstapplaats.

Inclusief:
– 1x diner, overnachting en ontbijtbuffet op de heenreis Zuid-Duitsland
– 4x overnachting en ontbijbuffet  in ****Hotel Bergzeit
– 4x viergangen diner in Hotel Bergzeit
– 4 x busexcursies (excl. entrees)
– gids in Salzburg
– zitplaats in luxe touringcar

Toeslag één pers.kamer EUR 60,-

Prijs op basis van **** hotel Bergzeit te Flachau. Een uitstekend traditioneel
Oostenrijks middenklas hotel met restaurant, bar, lift en zwembad met sauna. Hotel is gelegen in het  dorp.

opstapplaatsen: Hoogkerk-Leek-Drachten-Heerenveen-Wolvega-Steenwijk-Meppel

Voor de aanbiedingsreizen houdt Paulusma Reizen zich het recht voor, de reis tot 14 dagen voor vertrek te annuleren bij onvoldoende deelname.

Bekijk onze reisgids 2022 online

Onze reisgids voor 2022 kunt u gratis bestellen of online bekijken!