Boek deze busreis

Deze busreis: € 69,00
Bel om te boeken
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » busreis Orchideeënhoeve en Giethoorn

busreis Orchideeënhoeve en Giethoorn

Prachtige bus dagtocht naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest

De Orchideeënhoeve heeft een unieke bloemenattractie  een ‘zwevende’ bloementuin. In deze nieuwe bloemenattractie wordt de bezoeker meegezogen in een sprookjesachtige bloemenwereld waarin duizenden kleurrijke bloeiers een oneindige wolk vormen. Het unieke concept is geïnspireerd op de wereldberoemde Japanse kersenbloesemperiode en is nog nergens in Europa te ervaren.

’s morgens  vertrekken  wij  vanuit diverse opstapplaatsen in het Noorden  naar Luttelgeest voor een bezoek aan de Orchideeënhoeve. Ontvangst met koffie en gebak. Aansluitend bezoek aan de tuinen.

Ervaar verre werelddelen heel dichtbij!  25.000 m2 tropenflora en fauna onder één dak

Ooit wel eens een wereldreis gemaakt? Bezoek de grootste tropische tuinen van Europa en reis van werelddeel naar werelddeel in de Orchideeën Hoeve. Ontdek een wereld vol natuurlijke kleuren en geuren uit Midden-Amerika, Australië en Azië. Geheel overdekt, rolstoeltoegankelijk en kindvriendelijk.

De wondere wereld van vlinders, Lori’s en orchideeën
Duizenden soorten wilde en zeldzame orchideeën, tropische vogels, kleurrijke Lori’s, reptielen en koikarpers zijn op natuurlijke wijze samengebracht in de Maleisische, Orchideeën- en Lorituin. In de Vlinder Vallei, Europa’s grootste vlindertuin, vliegen meer dan tweeduizend vlinders.

Na het bezoek aan de Orchideeënhoeve rijden via een prachtige route naar omgeving  Giethoorn. Het langgerekte dorp Giethoorn ligt in één van de grootste gebieden van de Vereniging Natuurmonumenten: “De Wieden”. Samen met De Weerribben vormt dit het grootste aaneengesloten laagveenmoerasgebieden in Noordwest-Europa. Hier maken wij een rondvaart  door het dorp en omgeving en is er tijd om een kleine wandeling. Hierna is er een drie gangen diner in Giethoorn.

 

De prijs is inclusief:
– reis in luxe touringcar
– bezoek en entree Orchideeënhoeve
– 2 kopjes koffie met gebak
– Orchideeën in kadoverpakking

– rondvaart door Giethoorn

–  drie gangen diner

opstapplaatsen: Groningen-Hoogkerk-Leek-Marum-Drachten

Leeuwarden-Grou-Heerenveen-Joure-lemmer

 

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!