Boek deze busreis

Busreis niet beschikbaar
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » Operareis Stuttgart

Operareis Stuttgart

Bezoek twee prachtige opera’s in een fantastische locatie: Staatstheater Stuttgart, een operalocatie waaraan grote namen zijn verbonden. U gaat twee pracht-opera’s beleven: Gounod’s ‘Faust’ en Donizetti’s aanstekelijke ‘Don Pasquale’. U heeft tijdens beide voorstellingen uitstekende plaatsen. Daarnaast is er voor u een fraai excursieprogramma samengesteld dat u naar interessante plaatsen in de omgeving brengt. Ook onderweg valt er één en ander te beleven.

Zondag 27 mei
’s Morgens vroeg vertrekken we vanuit diverse opstapplaatsen en rijden via een koffiestop naar het schilderachtige Heidelberg.  Na het bezoek aan deze oude universiteitsstad rijden wij naar ons hotel in Stuttgart.

Maandag 28 mei
Vandaag bezoekt u Schloss Ludwigsburg, een van de weinige vorstelijke residenties die ongeschonden zijn gebleven in de laatste wereldoorlog. Het is de parel van Stuttgart en omgeving. ’s Middags bent u vrij om het centrum van Stuttgart te verkennen. ’s Avonds bent u in het Staatstheater Stuttgart voor een uitvoering van Gounod’s opera ‘Faust’.

Dinsdag 29 mei
U brengt een bezoek aan de indrukwekkende kunstcollectie in de Staatsgalerie Stuttgart. ’s Middags wordt u tijdens een rondrit door de landelijke omgeving naar de hooggelegen en ronduit spektaculaire burcht Hohenzollern gebracht, een locatie die ook een band heeft met het Nederlandse vorstenhuis. ’s Avonds beleeft u Donizetti’s komische opera ‘Don Pasquale’.

Woensdag 30 mei
Alvorens u wordt teruggebracht naar uw opstapplaats bezoekt u de tentoonstelling ‘De Etrusken’ in het Landesmuseum Karlsruhe en de nabijgelegen Botanische Tuin.

Inclusief:
– 3x overnachting met ontbijtbuffet
– 2x entree opera t.w.v. EUR 200,-
– entrees
– reisleiding Rudolf Nammensma

Hotel Park Inn by Radisson. Een middenklas hotel op loopafstand van het centrum.

Hotel met restaurant,  Lounge bar en lift.

Toeslag één pers. kamer EUR 135,-

Opstapplaatsen:
Groningen-Hoogkerk-Leek-Drachten-Leeuwarden-Heerenveen

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!