Boek deze busreis

Deze busreis: € 595,00
Bel om te boeken
SGR ANVR Keurmerk Calamiteiten Kiwa
  • 90+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » Opera en Van Gogh in Berlijn

Opera en Van Gogh in Berlijn

Klassieke muziek en Van Gogh in Berlijn

Berlijn is een bruisende metropool waar veel te doen is. Op deze reis bezoekt u de Van Gogh-tentoonstelling en het grootse Pergamon Museum, waar onder meer de stadsmuren van het aloude Babylon staan opgesteld in combinatie met het nieuwe indrukwekkende Pergamon 360graden panorama. Een belevenis! Ook krijgt u een rondleiding door Berlijns eeuwenoude Koninklijke Porseleinfabriek, waar al sinds Frederik de Grote hoogwaardig porselein vandaan komt. En u bezoekt verschillende muziekvoorstellingen.

 

zaterdag 30 november

Vandaag reist u naar Berlijn. Allereerst bezoekt u de Van Gogh-tentoonstelling in het Barberini Museum van Potsdam. In uw hotel gebruikt u ‘s avonds een diner.

zondag 1 december

In het Konzerthaus aan de Gendarmenmarkt bezoekt u een concert met kamermuziek uitgevoerd door ensembles uit het vermaarde Konzerthausorchester. Voor het avondprogramma kunt u kiezen tussen de première van een nieuwe productie van Verdi’s geliefde opera La Traviata in de Komische Oper of de opera Salomé van Richard Strauss in de onlangs fors gerenoveerde Staatsoper Unter der Linden.

maandag 2 december

De trots van Berlijn is het enorme Pergamon Museum met zijn zeer adembenemende collectie, waarin zich ook het Pergamon Altaar en de muren van Babylon bevinden. Tevens bezoekt u het onlangs geopende Pergamon 360graden Panorama, een megakunstwerk van de wereldberoemde Yadegar Asisi. ‘s Avonds bent u in de Deutsche Oper bij een nieuwe, oogstrelende productie van Mozarts sprankelende Die Zauberflöte.

dinsdag 3 december

Voordat u Berlijn verlaat krijgt u rondleiding door de fameuze, eeuwenoude en nog steeds actieve Koninklijke Porseleinfabriek, die al bestond ten tijde van Frederik de Grote.

De prijs is inclusief:

3x overnachting met ontbijtbuffet

drie gangen diner op de 1e avond

entree Van Gogh-Tentoonstelling in het Barberini Museum

Concert Konzerthaus

entree Opera La Traviata

entree Pergamon Museum met Pergamon 360 graden

entree Zauberflöte

bezoek Koninklijke Porseleinfabriek

reisleiding Dhr. R. Nammensma

****Berlin Mark Hotel  Een uitstekend middenklas hotel gelegen aan  de Meinekestraße op 2 min. lopen van de Kurfürstendamm.

Toeslag één pers. kamer € 75,-

Meerprijs Opera Salomé i.p.v. Traviata € 37,- p.p.

opstapplaatsen: Leeuwarden-Drachten-Leek-Hoogkerk-Groningen-Zuidbroek-Winschoten

 

 

 

 

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan, zodra deze beschikbaar is zal hij worden verstuurd. Of bekijk de brochure online!