Boek deze busreis

Busreis niet beschikbaar
SGR ANVR Keurmerk Calamiteiten Kiwa
 • 90+ jaar ervaring
 • 20+ Touringcars
 • 100+ Busreizen
 • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » Nauders met Merano en Reschensee

Nauders met Merano en Reschensee

We verblijven in de zonnige vakantieplaats Nauders, gelegen op een hoogte van 1350 meter in het Oberinntal en grenzend aan Italië en  Zwitserland. Niet voor niets wordt deze reis de drie-landen-reis genoemd, want tijdens deze reis maakt u kennis met Merano (Italië) en St. Moritz (Zwitserland).

1e dag. Heenreis. Vanaf uw opstapplaats rijden wij via de Duitse Autobahn naar Zuid-Duitsland naar het overnachtingshotel.

2e dag. Zuid-Duitsland en Tirol. Na het ontbijt gaat de reis via Ulm naar Kempten. Via een mooie route door het Tannheimer Tal en over de bekende Fernpas rijden we naar Nauders.

3e dag. Samnaun. In de ochtend kunt u op eigen gelegenheid Nauders verkennen. Vanaf Gasthof Kristall loopt u in 5 minuten naar het centrum. In de middag brengen we een bezoek aan het belastingvrije winkelparadijs Samnaun in Zwitserland.

4e dag. Zwitserland, Bernina Express. Na het ontbijt gaan wij naar het moderne St. Moritz. Hier vandaan maken wij een onvergetelijke treinreis met de Bernina express. Op een relaxte manier ziet u spectaculaire berglandschappen voorbij gaan. En over een hoogte van 2253 m boven zeeniveau gaat deze express naar het Italiaanse Tirana. Terug gaat u met de bus. ‘s Avonds dineren we in het hotel.

5e dag. Kaunertal. Vandaag maken we een prachtige tocht naar de Kaunertaler Gletscher. In dit adembenemende berglandschap is het niet vreemd dat de steenbok zich hier thuis voelt. We maken een schitterende tocht langs de 26 km lange gletsjer, Panoramastraße, één van de mooiste routes in de Alpen! Na ruim oponthoud rijdt de chauffeur weer via de Hoogalpinweg terug naar ons hotel. ‘s Avonds dineren we in het hotel.

6e dag. Vrije dag in Nauders. Een dag om heerlijk te ontspannen in Nauders. Tip: een wandeling naar de Berggasthof Parditsch. Een uurtje naar boven en drie kwartier naar beneden (vraag ter plaatse naar de openingstijden).

7e dag. Merano. Via de Reschenpass rijden we naar het Italiaanse Merano. Onderweg maken we een stop in Graun, gelegen aan de Renschensee. Van ‘Alt Graun’ is alleen nog de kerktoren te zien die boven het water uitsteekt. De rest van het oorspronkelijke dorp ligt verzonken op de bodem van het stuwmeer. Kuuroord Merano staat bekend om het milde klimaat, waar zelfs subtropische planten het goed doen. Geniet van het uitzicht van palmen op de boulevard met gletsjers op de achtergrond!

8e en 9e dag. Terugreis. De terugreis gaat via de Arlberg Straßentunnel naar Zuid-Duitsland naar het overnachtingshotel. Op de laatste dag reizen we terug naar Nederland en besluiten we de reis met een afscheidsdiner.

Prijs per persoon inclusief:

 • reis per comfort class touringcar
 • kamers met douche en wc
 • halfpension
 • hotel met lift
 • alle dagtochten
 • treinreis Bernina Express
 • Kaunertal lunch
 • afscheidsdiner

Toeslag 1 pers.kamer € 85,00 (VOL geboekt voor 13 juli en 7 september)

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2019 nu gratis aan. Of bekijk de brochure online!