Boek deze busreis

Deze busreis: € 698,00
Bel om te boeken
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
 • 95+ jaar ervaring
 • 20+ Touringcars
 • 100+ Busreizen
 • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » Nauders met Merano en Reschensee

Nauders met Merano en Reschensee

9 daagse busreis naar Nauders.

Tijdens deze busreis verblijven we in de zonnige vakantieplaats Nauders, gelegen op een hoogte van 1350 meter in het Oberinntal en grenzend aan Italië en  Zwitserland. Niet voor niets wordt deze reis de drie-landen-reis genoemd, want tijdens deze busreis maakt u kennis met Merano (Italië) en St. Moritz (Zwitserland).

1e dag. Heenreis. Vanaf uw opstapplaats rijden wij via de Duitse Autobahn naar Zuid-Duitsland naar het overnachtingshotel.

2e dag. Zuid-Duitsland en Tirol. Na het ontbijt gaat de reis via Ulm naar Kempten. Via een mooie route door het Tannheimer Tal en over de bekende Fernpas rijden we naar Nauders.

3e dag. Samnaun. In de ochtend kunt u op eigen gelegenheid Nauders verkennen. Vanaf Gasthof Kristall loopt u in 5 minuten naar het centrum. In de middag brengen we een bezoek aan het belastingvrije winkelparadijs Samnaun in Zwitserland.

4e dag. Zwitserland, Bernina Express. Vanmiddag rijden we naar Tirano. Hier vandaan maken wij een onvergetelijke treinreis met de Bernina express. Op een relaxte manier ziet u spectaculaire berglandschappen voorbij gaan. En over een hoogte van 2253 m boven zeeniveau gaat deze express naar St. Moritz. Terug gaat u met de bus. ‘s Avonds dineren we in het hotel.

5e dag. Kaunertal. Vandaag maken we een prachtige tocht naar de Kaunertaler Gletscher. In dit adembenemende berglandschap is het niet vreemd dat de steenbok zich hier thuis voelt. We maken een schitterende tocht langs de 26 km lange gletsjer, Panoramastraße, één van de mooiste routes in de Alpen! Na ruim oponthoud rijdt de chauffeur weer via de Hoogalpinweg terug naar ons hotel. ‘s Avonds dineren we in het hotel.

6e dag. Vrije dag in Nauders. Een dag om heerlijk te ontspannen in Nauders. Tip: een wandeling naar de Berggasthof Parditsch. Een uurtje naar boven en drie kwartier naar beneden (vraag ter plaatse naar de openingstijden).

7e dag. Merano. Via de Reschenpass rijden we naar het Italiaanse Merano. Onderweg maken we een stop in Graun, gelegen aan de Renschensee. Van ‘Alt Graun’ is alleen nog de kerktoren te zien die boven het water uitsteekt. De rest van het oorspronkelijke dorp ligt verzonken op de bodem van het stuwmeer. Kuuroord Merano staat bekend om het milde klimaat, waar zelfs subtropische planten het goed doen. Geniet van het uitzicht van palmen op de boulevard met gletsjers op de achtergrond!

8e en 9e dag. Terugreis. De terugreis gaat via de Arlberg Straßentunnel naar Zuid-Duitsland naar het overnachtingshotel. Op de laatste dag reizen we terug naar Nederland en besluiten we de reis met een afscheidsdiner.

Prijs per persoon inclusief:

 • reis per comfort class touringcar
 • kamers met douche en wc
 • halfpension
 • hotel met lift
 • alle dagtochten (excl. entreegelden)
 • treinreis Bernina Express
 • Kaunertal lunch
 • afscheidsdiner

Toeslag 1 pers.kamer € 85,00

 • Hotel Kristall, het hotel beschikt over een restaurant, café, lift en wellness. Alle kamers met comfort.

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!