Boek deze busreis

Busreis niet beschikbaar
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » Musical Anastasia met uw dagblad

Musical Anastasia met uw dagblad

BELEEF DE HISTORIE. ONTDEK HET MYSTERIE

Dagblad van het Noorden special!

Jaren na de mysterieuze vermissing van de beroemde Romanov prinses, duikt er in Rusland een vrouw op zonder naam en geschiedenis. Komt ze erachter wie ze écht is? Ga mee op een weergaloze reis door het verleden, van het Russische Keizerrijk tot de Roaring Twenties in Parijs.

Onvergetelijke ontdekkingsreis

Weeskind Anya herinnert zich niets van vroeger en heeft geen idee wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op Anastasia Romanov? Is ze écht de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, om te ontdekken wie ze werkelijk is. Half historisch, half legende: ga mee op een weergaloze reis!

Wereldwijd succes

Anastasia, ontwikkeld en geproduceerd door Stage Entertainment, ging in 2017 in première op Broadway en vierde al grote successen in Duitsland en Spanje. De verbluffende musical – vol heerlijke muziek, oogverblindende decors en schitterende kostuums – kreeg overal geweldige recensies. De prachtige songs, zoals Journey to the past en Once upon a December, hoor je in een Nederlandse versie.

Globaal programma

vertrek uit Leek-Hoogkerk-Haren-Assen-Beilen-Hoogeveen-Meppel (ook vertrek uit Drachten-Leeuwarden-Grou-Heerenveen-Joure-Lemmer via Leeuwarder Courant)

Aankomst Circustheater te Scheveningen ca. één uur voor aanvang Musical

15.00u. aanvang Musical Anastasia (duur ca. 3 uren incl. pauze)

  • De reissom is inclusief:
  • 1e rang zitplaats AFAS Circustheater Scheveningen
  • drie gangen diner op de terugreis

 

Bekijk onze reisgids 2020 online

Onze reisgids voor 2020 kunt u online bekijken. Of bekijk de brochure online!