Boek deze busreis

Busreis niet beschikbaar
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » Londen

Londen

Je moet er een keer geweest zijn om te kunnen zeggen “London is the place for me”. Want deze stad heeft ontzettend veel om je te vermaken. Vanaf het ontbijt tot en met het diner, daarvoor, daartussen en daarna maakt de overvloed aan cultuur, geschiedenis en tradities een bezoek aan Londen tot een ware happening.

1e dag. Vanaf uw opstapplaats rijden wij naar omgeving Breda voor een koffiestop en vervolgens gaan we naar Calais om ons in te laten schepen voor de 75 minuten durende overtocht naar Dover. Na de White Cliffs of Dover verlaten te hebben, rijden we door de heuvels van Kent via Canterbury naar Londen. We arriveren in de namiddag in ons hotel te Londen.

Dagtocht A. Na het ontbijt maken we ons op voor een tocht langs tal van bezienswaardigheden zoals Trafalgar Square, Buckingham Palace, de Big Ben met het Parlementsgebouw, Hyde Park, Speakerscorner, Oxford Street, Regent Street en Piccadilly Circus. U krijgt gelegenheid om een boottocht op de Thames te maken langs vele monumenten. ‘s Middags kunt u heerlijk gaan winkelen in de wereldberoemde winkelstraten. ‘s Avonds kunt u natuurlijk uitgaan. Hiervoor kunt u uw reisleiding raadplegen.

Dagtocht B. We maken opnieuw een rondrit door Londen, langs o.a. het beroemde wassenbeeldenmuseum Madam Tussaud, St. Paul’s Kathedraal en de Tower of London, waar de kroonjuwelen bewaakt worden door de Beefeaters. ‘s Middags vrije tijd.

4e dag. Afscheid van Londen. Via Dover verlaten we Engeland. De overtocht geschiedt weer met één van de moderne ferries van P&O. Hier aan boord kunnen
we lunchen en tax free inkopen. Vanuit Calais rijden we via Gent en Antwerpen terug naar het Noorden. Wij hopen dat u bij terugkomst daadwerkelijk kunt
zeggen “London is the place for me”.

Holiday Inn Express London-Croydon, prima middenklas hotel in het zuidelijk deel van Londen. Een uitstekende locatie om met de excursie te starten.

Prijs per persoon inclusief:

  • reis per luxe touringcar
  • logies/ontbijt
  • excursies
  • veerboot retour
  • gids

Toeslag 1 pers. kamer € 95,-

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!