Boek deze busreis

Deze busreis: € 459,00
Bel om te boeken
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » 5 dagen Krakau

5 dagen Krakau

Prachtige busreis naar één van de mooiste steden van Europa.

Een stedentrip  naar Krakau is verrassend leuk, Krakau was tot 1608 hoofdstad van Polen. Te midden van het oude centrum vindt u de Rynek Glówny. Dit prachtige centrale marktplein is het grootste plein van Europa en behoort, net als de rest van oude centrum, tot de Werelderfgoedlijst van UNESCO. In het mooie oude centrum vindt u veel Middeleeuwse invloeden terug zoals de Barbican en het Koninklijke burcht van Wawel. Een bezoek aan Krakau is perfect te combineren met een bezoek aan Auschwitz Birkenau en de zoutmijn.

 

 

1e dag

Vertrek ’s morgens vroeg via een koffie-, lunch-, thee- en dinerstop rijden wij naar  Krakau. ’s Avonds aankomst bij ons hotel in het centrum van de stad.

2e dag

Na het ontbijt een stadswandeling o.l.v. van een stadsgids langs o.a. Grote Markt (Rynek Gowny), Mariakerk,   Raadhuistoren ,  Lakenhallen, Wawelburcht, Barbakan,  etc.
’s Middags vrije tijd in de stad en ’s avonds dineren.

 

3e dag

’s Morgens vroeg vertrek voor een bezoek aan Auschwitz en Birkenau.  Auschwitz begon als een concentratiekamp en groeide uit tot een vernietigingskamp voor 1,5 miljoen mensen: Joden, zigeuners en vele anderen.  Hier krijgt u een indrukwekkende rondleiding . Duur van het programma ca. 3 uren. Kosten EUR 29,- p.p. bij boeking doorgeven.  Hierna terug naar Krakau.  ’s Middags vrije tijd in de stad en  ’s avonds dineren.

4e dag

Vandaag een busexcursie naar de, op ongeveer een halfuur rijden van Krakau,  Zoutmijnen van Wieliczka , één van de oudste mijnen ter wereld en een UNESCO-werelderfgoed. Verken ondergrondse gangen en uitgehakte hallen en bekijk waarom deze locatie jaarlijks meer dan 1 miljoen toeristen aantrekt.   Resterende tijd vrij bezoek aan Krakau.  ’s Avonds dineren.

Wieliczka Zoutmijn

5e dag

Na een vroeg ontbijt vertrek  naar Nederland. Aankomst ’s avonds laat in het Noorden.

Inclusief:

  • 4x overnachting met ontbijtbuffet
  • 3x diner in Krakau
  • Stadsgids in Krakau
  • entree Zoutmijn  Wieliczka

extra bij te boeken bus excursie Auschwitz en Birkenau EUR 29,- p.p. (incl. entree)

Toeslag één pers. kamer € 135,-

Voor U gereserveerd Hotel Campanile. Een prima middenklas hotel gelegen in het centrum van de stad. Op loopafstand van vele bezienswaardigheden. Hotel met lift en restaurant

https://www.campanile.com/nl/hotels/campanile-cracovie-krakow

 

Opstapplaatsen:  Drachten-Hoogkerk-Zuidbroek-Winschoten

 

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!