Boek deze busreis

Busreis niet beschikbaar
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 99+ jaar ervaring
  • Geld-terug-garantie
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Reizen » Superaanbieding » Parijs inclusief 4x diner

Parijs inclusief 4x diner

Parijs, lichtstad, gezelligheid, romantiek en cultuur. Parijs is een stad die leeft, vol vrolijkheid en genoegens. De Eiffeltoren, Arc de Triomphe, Notre Dame, Sacre Coeur, Louvre en de Champs Elysees haar grote kerstmarkt, de immense warenhuizen rond Place de l’Opera, de vele terrasjes: het is nog maar een deel van wat er te beleven valt.

Programma

U reist naar Parijs met een comfortabele touringcar en logeert in een goed middenklas hotel, waarvan we zeker weten dat onze cliënten het er naar hun zin zullen hebben. In hartje Parijs ontdekt u een andere wereld. Dag en nacht gaat hier het bruisend leven door. Parijs, een stad van internationale allure.

Dag 1: vanaf diverse opstapplaatsen rijden we via Utrecht, Breda, Antwerpen en Lille over de autoroute naar Parijs, waar we in de namiddag arriveren en maakt u kennis met Parijs en opvolgend een diner in de stad. Hierna kunt u inchecken in het hotel.

Dag 2: Na het ontbijt maken we per touringcar een uitgebreide excursie o.l.v. een stadsgids door Parijs. De route brengt ons o.a langs het Louvre, de Eiffeltoren en de Champs Elysees. Uiteraard krijgt u ook de gelegenheid de stad zelf te verkennen.  Aan het eind van de middag brengt de chauffeur bij een restaurant in de stad. Na het diner een lichttour door de stad.

Dag 3: Vandaag vervolgen we onze excursie o.l.v. stadsgids en u ziet o.a de Notre Dame, Centre Pompidou en Versailles, één van de beroemdste paleizen van Frankrijk. ’s Avonds dineren in de stad. Hierna terug naar het hotel.

Dag 4: Na het ontbijt brengen wij  een bezoek  o.a. aan de Sacre Coeur en Montmartre. Vertrek uit Parijs aan het eind van de ochtend. Aan het eind van de dag is er nog een afscheidsdiner in Nederland.

Overnachting in een Campanile hotel, uitstekende middenklasse hotels en met beschikking over een lift en alle kamers zijn voorzien van douche en toilet.

Prijs van busreis is inclusief:

  • 3 overnachtingen met ontbijtbuffet
  • lichttour door Parijs
  • 3x diner in Parijs
  • stadsgids in Parijs
  • afscheidsdiner

Toeslag 1-persoonskamer € 85,00

Bekijk onze reisgids 2022 online

Onze reisgids voor 2022 kunt u gratis bestellen of online bekijken!