Boek deze busreis

Busreis niet beschikbaar
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » Kerstreis Londen

Kerstreis Londen

Je moet er een keer geweest zijn om te kunnen zeggen “London is the place for me”. Want deze stad heeft ontzettend veel om je te vermaken. Vanaf het ontbijt tot en met het diner, daarvoor, daartussen en daarna maken een overvloed aan cultuur, geschiedenis en tradities een bezoek aan Londen tot een ware happening.

Programma:

bigben1e dag Vertrek ’s morgens uit diverse opstapplaatsen, rijden we via een koffiestop naar Calais voor de overtocht naar Dover (ca. 75 min.). Na de White Cliffs of Dover verlaten te hebben, bezoeken wij, bij vopldoende tijd, Canterbury. De kathedraal is al sinds de 16e eeuw een bedevaartplaats. De stad herbergt mooie oude straatjes met prachtige vakwerkhuizen. Hierna gaan  we naar ons hotel, waar we tegen de avond zullen inchecken.

2e dag. Na het ontbijt maken we met een stadsgids een excursie door London. Wij laten u zo veel mogelijk van de stad zien, zoals Trafalgar Square, Buckingham Palace, de Big Ben met het Parlements gebouw, Hyde park met Speakerscorner, Oxford street, Regent Street en Piccadilly Circus. ’s Middags krijgt u gelegenheid zelf wat te ondernemen in Londen. Bezoek eens de vele straten met etalages in kerstsfeer. ’s Avonds, voor dat wij terug gaan naar het hotel, maken wij een lichttoer door Londen.

3e dag: Na het ontbijt gaan we wederom naar London. ’s Morgens bezoeken wij een andere bezienswaardigheden, zoals de St.Pauls Cathedral en de Tower of London. ’s Middags vrije tijd in the City. Aan het begin van de avond terug naar het hotel.

4e dag. Na het ontbij beginnen we met de terugreis. Via de overtocht Dover naar Calais terug naar Nederland, zodat een ieder kan zeggen'” London is the place to be”.

londontower

HOTEL JURYS INN CROYDON
Hotel ‘Jurys Inn Croydon’, staat aan de zuidoostkant van Londen. Kamers met douche, toilet, telefoon en tv, thee- en koffiemogelijkheden.
Er is een lift in het hotel aanwezig.

Prijs per persoon inclusief:
• 3 overnachtingen op basis van logies/ontbijt
• 2 persoonskamers met alle comfort
• stadsgids in London
• excursies (excl. entreegelden)
• veerboot retour

Toeslag 1-persoonskamer € 110,00

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!