Boek deze busreis

Busreis niet beschikbaar
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » Kerstreis Essen – Dortmund

Kerstreis Essen – Dortmund

Tweedaagse reis naar de duitse steden Essen en Dortmund voor een bezoek aan de kerstmarkten, met overnachting in het viersterren Welcome hotel in het centrum van Essen.

25.11.2010 Dortmund City - Advent - weihnachtliche Stimmung am Westenhellweg - Einkaufen in der Vorweihnachtszeit rund um die ev Reinoldikirche - Einkaufstrasse - Weihnachtsmarkt LED LIchter Beleuchtung Illumination Copyright Fotograf Stephan Schuetze

Programma:
De eerste dag
vertrekt u vanuit het noorden naar Essen. Een stad dat een paradijs is voor winkelliefhebbers, met maar liefst 700 winkels en grote warenhuizen. ’s Middags kunt u wandelen over de kerstmarkt met de vele feestelijk versierde kramen en ’s avonds door de feestelijk verlichte binnenstad.

De tweede dag vertrekken we na het ontbijt richting Dortmund, voor een bezoek aan de gezellige kerstmarkt met haar sfeervol ingerichte kerststallen. Hier kunt u ’s werelds grootste kerstboom bewonderen. In de loop van de middag reizen we weer af vanuit Dortmund naar Nederland.

We overnachten in het viersterren Welcome hotel in het centrum van Essen, een uitstekend hotel met lift op loopafstand van het uitgaanscentrum, winkels en Kerstmarkten.

De prijs is inclusief:
– overnachting met ontbijtbuffet
– kamer met alle comfort
– viersterrenhotel

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!