Kerstreis Antwerpen-Gent-Brugge

Bezoek aan de prachtige historische steden van België, Antwerpen, Gent en de kerstmarkt in Brugge.

Programma van deze kerst busreis

Dag 1: ’s Ochtends vroeg vertrek vanuit het noorden rijden we via een koffiestop naar Gent waar we ’s middags arriveren. Een stadsgids neemt u mee voor een wandeling. Hierna krijgt u tijd om zelf het sfeervolle centrum van Gent te ontdekken. Begin van de avond brengt de chauffeur u naar ***hotel Century in  Antwerpen, gelegen in het centrum van de stad.

Dag 2: Na het ontbijt rijden we naar Brugge. ’s morgens kunt u deelnemen aan een wandeling door Brugge o.l.v. een stadsgids aansluitend  kunt u de gezellige kerstmarkten bezoeken en rondslenteren in de sfeervolle, gezellige winkelstraatjes. We vertrekken in de loop van de middag uit Brugge en gaan terug naar ons hotel in Antwerpen.

Dag 3: Na het ontbijt kunt u in alle rust Antwerpen verkennen, o.a. de fameuze winkelboulevards, de gezellige kerststallen rondom de Grote Markt, de vogeltjesmarkt en de St.Michelskathedraal. Halverwege de middag verlaten we Antwerpen en rijden terug naar het Noorden.

Overnachtingen in het ***Century Hotel in Antwerpen. Een middenklasse hotel, met lift, in het centrum van de stad op loopafstand van het winkelgebied en vele uitgaansmogelijkheden.

Busreis niet beschikbaar