Boek deze busreis

Busreis niet beschikbaar
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » Kerstmarktreis Koblenz Mannheim Heidelberg Keulen

Kerstmarktreis Koblenz Mannheim Heidelberg Keulen

3-daagse kerstmarktreis Koblenz-Mannheim-Heidelberg-Keulen, sfeervolle kerstmarkten en een stijlvol hotel maken deze busreis bijzonder!

Globaal programma:

1e dag Koblenz: ’s Morgens vroeg vertrek, vanaf uw opstapplaats rijden wij via een koffie naar Koblenz  voor de lunch. Een prachtig gelegen oude stad ingeklemd tussen de Moezel en de Rijn, met een geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, meer dan 2000 jaar geleden. Kerken, kastelen, paleizen en deftige burgerhuizen getuigen van een rijk verleden. Koblenz, prachtig gelegen oude stad ingeklemd tussen de samenvloeiing van de Moezel en de Rijn. De nauwe straten , romantische stegen en mooie pleinen met hun fraaie fonteinen nodigen uit om de stad te verkennen. Terrassen en restaurants zijn er naast wijnlokalen in overvloed. Koblenz heeft een mooie kerstmarkt De Nikolausmarkt in Koblenz-Ehrenbreitstein genaamd en vindt plaats in de historische binnenstad. De kerstmarkt is één van de grootste in Rijnland-Palts. U loopt vanaf de oude stad zo naar de winkelstraten. Hierna rijden wij naar ons hotel te Mannheim.
‘s Avonds dineren in het hotel.

2e dag Heidelberg: Na het ontbijtbuffet is er gelegenheid om de omgeving te verkennen. ’s Middags bezoekt u Heidelberg. Het oudste gedeelte van Heidelberg wordt de Altstadt genoemd en ligt tussen de rivier de Neckar en de Köningstuhl. In De Altstadt van Heidelberg bevinden zich ook de meeste bezienswaardigheden zoals het Heidelberger Schloß. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de binnenstad van Heidelberg door de UNESCO is aangemerkt als werelderfgoed. Voor de liefhebbers is er een stadswandeling o.l.v. een gids geregeld. Hierna kunt u de kerstmarkten in de stad bewonderen. Hierna terug naar Mannheim waar u u de bekende kerstmarkt am Wassertrum (vlakbij hotel) kunt bezoeken tot ’s avonds 21.00u.

3e dag Keulen: Na het ontbijtbuffet de terugreis, onderweg bezoeken wij de Domstadt Keulen. In de stad zijn op loopafstand van elkaar de kerstmarkten opgesteld, iedere kerstmarkt heeft een eigen thema. De belangrijkste en beroemdste kerstmarkt is de Weihnachtsmarkt op het Domplein. De Majestueuze Keulse Dom dient als decor voor deze oergezellige kerstmarkt met meer dan 80 verschillende stalletjes met allerlei lekkernijen, hebbedingetjes en natuurlijk de lekkerste Glühwein. Vervolgens in de touringcar naar ons restaurant voor een heerlijk diner. Hierna
wordt een ieder weer naar de opstapplaatsen gebracht.

****Maritim Hotel Mannheim gelegen aan het Friedrichplatz in het centrum van de stad. Op loopafstand van de kerstmarkt en winkels. Een stijlvol middenklas hotel met lift, zwembad en restaurant.

Inclusief:
– 2x overnachting met ontbijtbuffet
– lunch 1e dag
– 3-gangen diner 1e dag
– gids in Heidelberg
– 3-gangen diner op de terugreis
– vervoer in luxe touringcar

Opstapplaatsen

Drachten Leeuwarden-Grou-Heerenveen-Wolvega-Steenwijk-Meppel

Leek- Hoogkerk-Groningen-Haren-Assen-Beilen-Hoogeveen

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!