Boek deze busreis

Busreis niet beschikbaar
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » Kerstmarktreis Heidelberg

Kerstmarktreis Heidelberg

Kerstsfeerreis in Heidelberg. Overal in de binnenstad en op het stationsplein wachten, naast een rijk aanbod aan kunsthandwerken, vele attracties op hun grote en kleine gasten. De geur van warme kastanjes, gesuikerde amandelen, kaneel, kruidnagel en glühwein doordringt de historische binnenstad. Uitzicht op het kasteel bij een warme beker glühwein, de in kerstsfeer versierde winkels in de binnenstad en het typische regionale gastronomisch aanbod op de vele pleinen haken in op de mooiste tijd van het jaar. Het feestelijke culturele programma met concerten, theater en opera, tekent het kerstgebeuren.

Programma kerstmarkt Duitsland, Heidelberg

Dag 1: heenreis naar Koblenz
’s Morgens voeg vertrek. Uit diverse opstapplaatsen in het Noorden rijden we via een koffiestop naar Koblenz. Één van de oudste steden van Duitsland, waar de Rijn en Moezel bij elkaar komen bij de Deutsche Eck.

Op de Altplatz kunt de Rhein romantische kerstmarkt van Koblenz bezoeken. Na ruim oponthoud, rijden we naar Heidelberg, waar we ’s avonds inchecken en in het hotel en aansluitend dineren.

Dag 2: Kerstmarkten Heidelberg
Na het ontbijtbuffet, maken wij met een stadsgids een tocht door de sfeervolle universiteitsstad en historische binnenstad. Op de grote en kleine pleinen, vindt u de kerstmarkten van Heidelberg. Laat u betoveren door de adventssfeer, de Kornmarkt met zijn beroemde Madonna en direct zicht op het oude kasteel. ’s avonds dineren.

Dag 3: Keulen
Na het ontbijtbuffet rijden we terug via de domstad Keulen. Bezoekt u één van de bekendste en meest bezochte kerstmarkten van Duitsland en uiteraard de mooie wandelpromenade.

Hierna brengt de chauffeur u terug naar uw opstapplaats.

Overnachtingen in Marriott Hotel Heidelberg.
Een uitstekend middelklasse hotel gelegen aan de Neckar

Afbeeldingsresultaat voor marriott heidelberg

De prijs is inclusief

  • 2 maal overnachting met ontbijtbuffet in middenklasse hotel
  • 2 pers.kamers met alle comfort
  • 2 x drie gangen diner
  • bezoek Koblenz, Heidelberg en Keulen
  • stadsgids in Heidelberg

Toeslag 1 pers.kamer € 65,00

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!