Boek deze busreis

Busreis niet beschikbaar
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » Herfstreis – Lloret de Mar – Costa Brava

Herfstreis – Lloret de Mar – Costa Brava

Heenreis. Via diverse opstapplaatsen rijden we via de Belgische en Luxemburgse grens zuidwaarts richting de Franse grens, waarna al snel de Autoroute du Soleil volgt. Deze volgen we gedurende de nacht en in de vroege morgen passeren we de Spaanse grens. In de loop van de morgen komen we aan op onze vakantiebestemming.

Terugreis. Op vrijdagavond vertrekken we vanaf de Costa Brava. De Franse grens wordt gepasseerd en gedurende de nacht rijden we over de Autoroute richting Noord-Frankrijk. De volgende dag wordt het laatste traject afgelegd om aan het eind van de dag bij de opstapplaatsen te arriveren. Zowel op de heen- als terugreis worden er onderweg diverse stops gehouden, om een maaltijd te gebruiken, of om zomaar even de benen te strekken. Verzorging op de heen- en terugreis is niet bij de reissom inbegrepen. Op onze Spaanse bestemming is reisleiding of chauffeur aanwezig. Bij deze persoon kunt u te allen tijde terecht, want zij zijn er om het u naar de zin te maken en uw eventuele problemen op te lossen.

Aankomst-vertrek. De hotelkamers moeten worden schoongemaakt voor nieuw aankomende gasten. Men dient er rekening mee te houden, dat de kamer op de dag van vertrek om ca. 10 uur moet worden verlaten. Uw bagage kunt u kwijt in een daarvoor bestemde ruimte.

3e t/m 6e dag. U hebt hier de mogelijkheid om aan het strand te verblijven of per touringcar excursies te boeken. Enkele voorbeelden van touringcarexcursies: Barcelona en Montserrat dagtocht: stadsrondrit, winkelen. Montserrat: basiliek in de bergen, met om 13.00 u het bekende knapenkoor. Costa Brava dagtocht: tocht langs de ruige kust van Noord-Oost Spanje met bezoek aan Tossa de Mar en Blanes.

Overnachtingen in Aqua Hotel Bertran Park

hotel aqua bertran

Op de heen- en terugreis worden onderweg diverse stops gehouden, om de lunch te gebruiken of om even de benen te strekken. Minibar, koffie- en thee faciliteiten in de bus aanwezig.

Prijs voor deze busreis per persoon inclusief:

  • reis per royal class touringcar
  • 5x halfpension
  • kamers met douche/wc
  • hotel met lift
  • gebruik buitenbad hotel
  • exclusief entree’s

Toeslag 1 pers. kamer € 90,00

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!