Boek deze busreis

Busreis niet beschikbaar
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » Hamburg

Hamburg

De Vrije en Hanzestad Hamburg is de 2e stad van Duitsland en de belangrijkste havenstad van  het land. Met haar maritieme charme en internationaliteit behoort de Hanzestad Hamburg tot de mooiste metropolen van Europa. Zij biedt haar gasten zowel groot stadsleven als ook volop natuur, een grote variëteit aan hotels, restaurants, theaters en fantastische shopping mogelijkheden, chique stranden aan de Elbe en groene oevers langs de Alster, een drukke haven evenals bezienswaardigheden uit de ruim 1200-jarige stadsgeschiedenis.

 

hamburg-rathaus

 

1e dag
Vertrek ‘s morgens vroeg uit verschillende opstapplaatsen. We rijden via een koffiestop naar Hamburg. In Hamburg is eerst een vrije lunchpauze in de Altstadt.  Hierna stappen we weer in de bus voor een rondrit door de stad o.l.v. een stadsgids.  Hierna gaan we inchecken en opfrissen  in ons hotel.  ’s Avonds  dineren in een Hamburgs restaurant en vervolgens terug naar ons hotel.

 

hamburg-haven

 

2e dag
Na het ontbijtbuffet  bezoek aan Speicherstadt en Landungsbruck. Vanaf  hier maken we  ’s morgens een havenrondvaart. Aansluitend kunt u op eigen gelegen rondwandelen, lunchen etc. in de omgeving van de Landungsbruck en genieten van de charme en  drukte van de havenstad. Halverwege de middag vertrek voor de terugreis. Via een stop rijden wij terug en wordt u naar uw opstapplaats teruggebracht.

Inclusief:
* overnachting met ontbijtbuffet
* stadsgids Hamburg
* drie gangen diner Hamburg
* havenrondvaart Hamburg

Toeslag 1-persoonskamer € 30,00

Opstapplaatsen :
Drachten-Leek-Hoogkerk-Groningen-Hoogezand-Zuidbroek-Winschoten

 

Bekijk onze reisgids 2020 online

Onze reisgids voor 2020 kunt u online bekijken. Of bekijk de brochure online!