Boek deze busreis

Deze busreis: € 688,00
Bel om te boeken
SGR ANVR Keurmerk Calamiteiten Kiwa
 • 90+ jaar ervaring
 • 20+ Touringcars
 • 100+ Busreizen
 • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » Gardameer – Verona – Venetië – Italië

Gardameer – Verona – Venetië – Italië

Prachtige reis naar ons hotel Antares gelegen tussen het Gardameer en de Povlakte. Een uitstekend vier sterren hotel met groot zwembad. Vanuit hier maken wij twee schitterende rondritten langs het grootste meer van Italië, het Gardameer. Maar ook op het programma staan Verona, boottocht Gardameer en het bijzondere Venetië met z’n beroemde pleinen en bruggen.

 

1e dag. Vertrek ’s morgens uit diverse opstapplaatsen, we rijden via een koffie-, lunch- en theestop naar ons overnachtingshotel in Zuid-Duitsland. ’s Avonds diner in het hotel.

2e dag. Na het ontbijtbuffet vervolgen wij onze reis via Oostenrijk en via de Brennerpas bereiken wij Italië. Aan het eind van de middag aankomst bij ons hotel. ’s Avonds dineren in het hotel restaurant.

3e dag. Sirmione en Lazise. Na het uitgebreide ontbijtbuffet maken wij een schitterende tocht langs de zuidelijke kant van het Gardameer. Een prachtig landschap met bergen en stranden en schilderachtige stadjes als Sirmione, Peschiera en Lazise. Wij maken een boottocht over het meer en er is een vrij bezoek aan Lazise. ’s Avonds dineren in het hotel.

4e dag. Verona. Na het ontbijtbuffet naar de oude Romeinse stad Verona. U ziet de hier de Romeinse Arena (Opera) , de Dom uit de 12 eeuw, San Zeno Maggiore een schitterende Romaanse kerk. Ook krijgt u vrije tijd in deze levendige stad. Vergeet dan niet een bezoek te brengen aan het balkonnetje van Romeo en Julia uit het beroemde verhaal van Shakespeare. ’s Avonds dineren in het hotel.

5e dag. Venetië. Na het ontbijt naar de prachtige stad Venetië. Deze wereldberoemde stad is bekend om zijn gondels, de San Marco basiliek, de Rialtobrug, het Dogenpaleis, de pastel gekleurde huizen en dit allemaal op 118 eilandjes allemaal verbonden door bruggen. Na ruim vrije tijd in de stad terug naar het hotel. De dagtocht naar Venetië dient bij het boeken te worden opgegeven, meerprijs € 38,00. ’s Avonds dineren in het hotel.

6e dag. Riva del Garda en Bardonlino. Vandaag naar het pittoreske Riva del Garda. Via een prachtige route langs het Gardameer met olijfbomen, oleanders, citroenbomen en vele vergezichten bereiken wij in de loop van de ochtend de meest noordelijke plaats aan het Gardameer, Riva del Garda. De plaats is bekend om zijn mooi gelegen haven. In het toeristen plaatsje Bardolino, tevens schitterend gelegen, krijgt u gelegenheid de laatste inkopen te doen. ’s Avonds dineren in het hotel.

7e dag. Afscheid van hotel Antares en via Trento en Bolzano over de Brennerpas terug naar Oostenrijk. ’s Avonds dineren en overnachting in Zuid Duitsland.

8e dag. Na het ontbijtbuffet het laatste traject over de Duitse autobaan naar ons diner adres. Na een lekker afscheidsdiner wordt een ieder weer terug gebracht naar de opstapplaats.

****HOTEL ANTARES TE VILLA FRANCA. Een uitstekend vier sterren hotel met lift, restaurant en groot zwembad.

Meerprijs dagtocht Venetië € 38,- inclusief boottocht naar het centrum.

Prijs per persoon inclusief:

 • reis per comfort class touringcar
 • 2x overnachting/ontbijtbuffet en diner in Zuid-Duitsland
 • 5x overnachting/ontbijtbuffet en diner in Italië
 • gebruik zwembad
 • genoemde excursies (behalve Venetië)
 • boottocht over het Gardameer
 • wijnproeverij
 • afscheidsdiner op terugreis

Toeslag 1 pers. kamer € 120,00

 

 

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2019 nu gratis aan. Of bekijk de brochure online!