Boek deze busreis

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » Elfstedentocht

Elfstedentocht

Een prachtige toertocht waarbij u op vele bijzondere en gezellige plekjes van Friesland komt. Met de bus volgen wij de Elfstedenroute zo nauwkeurig mogelijk, wat vele verrassingen oplevert.

HindeloopenDe Elfstedentocht gaat over een traject van bijna 200 kilometer. Van stad naar stad, over meren, over sloten. Tussen de weilanden en onder de bruggen door.

De tocht begint net zoals bij de Elfstedentocht in de hoofdstad van Friesland: Leeuwarden. Via het mooie Sneek en Sloten bereiken we Gaasterland. In Gaasterland is er een mogelijkheid om koffie en gebak te nuttigen.

We gaan verder met onze bustocht en komen als eerst langs de Luts. Dat is een klein riviertje in het Gaasterland. Hierna bereiken we Stavoren. Vervolgens bezoeken we in Hindeloopen het Schaatsmuseum en het Schildersatelier. We nemen hier een korte pauze en vervolgen onze tocht via Workum, Bolsward, Harlingen en Franeker. In Bartlehiem gaan we onder het bekende bruggetje van de Elfstedentocht door. Hierna gaan we door naar Dokkum. In Dokkum is er een gelegenheid om een stukje te wandelen of in het gezellige centrum van Dokkum te winkelen. Op het laatste traject sluiten we deze gemoedelijke tocht af met een diner.

We vertrekken om 8:30 en verwachten om 20:00 weer terug te zijn.

De prijs is inclusief:

  • Koffie met gebak
  • Entree Schaatsmuseum
  • 3-gangen diner

Vrijblijvend uw offerte aanvragen

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!