Boek deze busreis

Busreis niet beschikbaar
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » Toppers in Concert 2017

Toppers in Concert 2017

De Toppers staan op 26 en 27 mei weer in de Amsterdam ArenA voor Toppers in Concert! Het thema van dit jaar is ‘Wild West, Thuis Best’. Uiteraard verzorgt Paulusma Reizen weer een busreis naar dit evenement.

toppers-2017

Toppers in Concert 2017

Het glitter- en glamourtrio Jeroen van de Boom, Gerard Joling en René Froger staan in mei voor alweer de 13e editie van Toppers in Concert met een groots feest in ArenA! Het wordt een wilde avond, want tijdens de concerten op 26 en 27 mei staat het thema Wild West, Thuis Best centraal. Het stadion wordt  daarvoor speciaal omgetoverd tot ’s werelds grootste Party Saloon. Natuurlijk kun je als vanouds weer meezingen en swingen met de allergrootste hits van toen en nu.

Dresscode

De voorpret begint natuurlijk al bij de outfit! De dresscode is voor het wilde westen-thema is haast vanzelfsprekend: glitter country rood! Denk aan cowboyhoeden en -laarzen, sherrifs, verentooien of sexy cowgirls. Als het maar helemaal over the top is!

Busretour Toppers in Concert

Reserveer nu uw busretour naar dit concert, Paulusma Reizen haalt u op vanaf een opstapplaats bij u in de buurt en naar de Arena in Amsterdam gebracht. Geen stress van files of parkeren. U wordt comfortabel gebracht naar het concert en na het concert op een ontspannen wijze teruggebracht naar uw opstapplaats.

Boek nu een busretour (exclusief entreekaarten) voor slechts € 29,00 p.p.
Reserveringskosten € 3,75 per boeking.

Opstapplaatsen busretour:

Groningen – Hoogkerk – Leek – Marum – Drachten – Heerenveen – Joure – Lemmer – Emmeloord – Burgum – Quatrebras – Hurdegaryp – E10 – Leeuwarden

print

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!