Boek deze busreis

Deze busreis: € 62,00
Bel om te boeken
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » busreis Meijer Werft Papenburg

busreis Meijer Werft Papenburg

Een geliefde bestemming voor circa 250.000 bezoekers die een kijkje kunnen nemen in de keuken van de bouwer van luxe oceaanreuzen.

Dagtocht met de bus naar de Meijer Werft Papenburg

Bij aankomst in Papenburg koffie met gebak, hier komt een gids ons vergezellen voor een rondleiding over de Meyer Werft, een bezoek aan de Meyer Werft in Papenburg is zeer indrukwekkend, hier worden de grootste cruiseschepen ter wereld gebouwd.

meijerwerft-met-bus

In april 2015 werd het nieuwe bezoekerscentrum van de Meyer Werf in gebruik genomen. Een ware belevenis op 3500 m2 met negen afdelingen tentoonstelling van de moderne scheepsbouw. De 2 uur durende excursie start met een indrukwekkende film. Daarna duiken de bezoekers in de geschiedenis van de werf. Van de pioniersgeest en moed van de eerste generatie leidt de weg via meerdere generaties naar de huidige wereldleider in dit scheepvaartsegment. De bezoeker ziet 20 scheepsmodellen in een schaal van 1:100 die bij het traditierijke bedrijf werden gebouwd. Op een interactieve zeekaart wordt real time getoond waar zich door Meyer gebouwde schepen bevinden. De betekenis van de werf voor de regionale economie wordt uit de doeken gedaan. Een hoogtepunt is een bezoek aan productiehal 6 met een blik op een in aanbouw zijnde cruiseschip.

De excursiegasten mogen de luxe van het cruiseschip leven proeven en krijgen een idee van de mogelijkheden die de reiswereld met betrekking tot cruises biedt binnen in de thema afdeling ‘rederijen’. In de afdeling “Eems” wordt uit de doeken gedaan hoe de oceaanreuzen naar zee worden geleid. Tot slot is er in het bezoekerscentrum de afdeling “Shop” waar souvenirs kunnen worden gekocht.
Dagtocht Meijer Werft Papenburg Scheepswerf

Na Papenburg rijden we naar Leer, hier heeft u vrije tijd (ca. 2½ uren) in de Altstadt.

Op de terugweg stoppen we voor een heerlijk  3-gangen diner.

Leeuwarden – Grou – Heerenveen – Drachten – Marum – Leek – Hoogkerk – Groningen – Hoogezand – Zuidbroek – Winschoten.

Prijs is inclusief

  • vervoer per luxe touringcar
  • koffie met gebak
  • bezoek en rondleiding over de Meyer Werft
  • bezoek aan Leer
  • 3-gangen diner

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!