Busreis The Lion King

“Afrika ontwaakt. Alles in deze eindeloze Savanne komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King! Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor een pasgeboren leeuwenwelp is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Zet alle zintuigen op scherp en beleef een theaterervaring die je niet snel zult vergeten.”

Zo wordt de musical ‘The Lion King’ geïntroduceerd op de website van Stage Entertainment. Sinds oktober 2016 is deze musical weer te zien in Nederland. In het Afas Circustheater te Scheveningen voert deze musical u mee het verhaal van Simba, de toekomstige leeuwenkoning. Met Paulusma Reizen kunt deze musical bezoeken middels een volledig verzorgde busreis.

Busreis naar The Lion King

Deze prachtige musical trok wereldwijd al miljoenen bezoekers en is nu weer te zien in het Circustheater in Scheveningen. Laat u betoveren door deze prachtige voorstelling.
Met een busreis naar The Lion King wordt voor de deur van het theater uitgezet door de bus van Paulusma Reizen. Na de voorstelling staat de chauffeur weer op u te wachten en wordt u weer terug gebracht naar uw opstapplaats. Volledig ontzorgd genieten van The Lion King met een busreis van Paulusma Reizen.

U wordt opgehaald van uw opstapplaats en we rijden rechtstreeks naar Scheveningen. We zullen ca. 1,5 uur voor aanvang van de voorstelling aankomen in Scheveningen, zodat u nog tijd heeft om op eigen gelegenheid iets te eten of te drinken op bijvoorbeeld de boulevard van Scheveningen, wat op loopafstand is van het theater.

Genoemde prijs is inclusief:

  • busretour in luxe touringcar
  • entreekaarten op 1e rang

Busreis niet beschikbaar