Boek deze busreis

Deze busreis: € 398,00
Bel om te boeken
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » Londen (Groot Brittannië)

Londen (Groot Brittannië)

4 daagse busreis naar Londen.

Je moet er een keer geweest zijn om te kunnen zeggen “London is the place for me”. Want deze stad heeft ontzettend veel om je te vermaken. Vanaf het ontbijt tot en met het diner, daarvoor, daartussen en daarna maakt de overvloed aan cultuur, geschiedenis en tradities een bezoek aan Londen tot een ware happening.

Deze citytrip naar Londen laat u kennis maken met Londen en zijn bezienswaardigheden. Laat u comfortabel rijden vanuit Noord Nederland naar Londen en proef de sfeer van de wereldstad Londen tijdens deze stedentrip per bus.

Programma busreis Londen

1e dag. Vanaf uw opstapplaats rijden wij naar omgeving Breda voor een koffiestop en vervolgens gaan we naar Calais om ons in te laten schepen voor de 75 minuten durende overtocht naar Dover. Na de White Cliffs of Dover verlaten te hebben, rijden we door de heuvels van Kent via Canterbury naar Londen. We arriveren in de namiddag in ons hotel te Londen.

Dagtocht A. Na het ontbijt maken we ons op voor een tocht langs tal van bezienswaardigheden zoals Trafalgar Square, Buckingham Palace, de Big Ben met het Parlementsgebouw, Hyde Park, Speakerscorner, Oxford Street, Regent Street en Piccadilly Circus. U krijgt gelegenheid om een boottocht op de Thames te maken langs vele monumenten. ‘s Middags kunt u heerlijk gaan winkelen in de wereldberoemde winkelstraten. ‘s Avonds kunt u natuurlijk uitgaan. Hiervoor kunt u uw reisleiding raadplegen.

Dagtocht B. We maken opnieuw een rondrit door Londen, langs o.a. het beroemde wassenbeeldenmuseum Madame Tussaud, St. Paul’s kathedraal en de Tower of London, waar de kroonjuwelen bewaakt worden door de Beefeaters.

4e dag. Afscheid van Londen. Via Dover verlaten we Engeland. De overtocht geschiedt weer met één van de moderne ferries van P&O. Hier aan boord kunnen we lunchen en tax free inkopen. Vanuit Calais rijden we via Gent en Antwerpen terug naar het Noorden. Wij hopen dat u bij terugkomst daadwerkelijk kunt zeggen “London is the place for me”.

Overnachtingen in ***Hotel Jurys Inn CROYDON  een uitstekend 4 sterren hotel in de wijk Croydon.

Jurys Inn Hotel Croydon in Londen

Prijs voor deze busreis per persoon inclusief:

  • reis per luxe touringcar
  • logies/ontbijt
  • excursies
  • veerboot retour
  • gids

• toeslag 1 pers. kamer € 155,00

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!