Kopenhagen

Een prachtige 4-daagse reis naar Kopenhagen

Het is heerlijk om een paar dagen door te brengen in Kopenhagen. Kom en laat je verleiden door Kopenhagen, de gezelligste hoofdstad van Noord-Europa. Drink een drankje in een gezellig café in Nyhavn, ga shoppen in de lange winkelstraat Strøget of geniet van een gastronomisch diner bij Noma. De veelzijdige stad Kopenhagen biedt voor ieder wat wils: kronkelende straatjes in de oude binnenstad, prachtige koninklijke paleizen, architectonische hoogstandjes en leuke familie-attracties of maak een heerlijke wandeling door de stad! Kopenhagen is perfect voor een citytrip door haar karakteristieke wijken. Er is altijd wat te beleven op het gebied van gastronomie, design en shoppen.

Colorful houses at Nyhavn, Copenhagen, Denmark

Programma

1e dag.
’s Morgens vertrekken we vanaf uw opstapplaats en rijden via een koffiestop naar de veerboot van Puttgarden voor de 45 min. durende  overtocht naar Rodby . Aankomst in Kopenhagen halverwege de middag voor de eerste kennismaking met één van Europa’s mooiste steden. Ook krijgt u gelegenheid wat te nuttigen, hierna rijden we naar ons hotel om in te checken.

2e dag.
Na het ontbijtbuffet maken we met een stadgids een rondrit en wandeling door Kopenhagen.
’s Middags kunt op eigen gelegenheid de stad verkennen. Kopenhagen is een compacte stad vol met winkels van alle soorten en maten. Van kleine boetiekjes en grote warenhuizen tot alle grote kledingmerken. Kopenhagen zal op het gebied van shoppen aan alle wensen voldoen! ’s Avonds brengt de chauffeur u terug naar het hotel.

3e dag
Na het ontbijtbuffet bezoeken we het prachtige centrum. Vergeet niet Tivoli te bezoeken.
Tivoli vermaakt zijn bezoekers al sinds de opening in 1843. Het is het op een na oudste attractiepark ter wereld en ’s werelds meest bezochte seizoensgebonden themapark. De veelzijdige mix van achtbanen, attracties, voorstellingen en cultuur maken van het park een echte traktatie voor zowel volwassenen als kinderen . Voor de liefhebbers kunt u er ook voor kiezen om met de chauffeur naar Malmö te gaan. Hier heeft u gelegenheid om te winkelen enz. Na de vrije lunchpauze brengt de chauffeur u weer terug naar Kopenhagen.
’s Avonds bent u weer terug in het hotel.

denemarken-kopenhagen-stadhuis

4e dag
Na het ontbijtbuffet rijden we terug via Rodby-Puttgarden en de Duitse autobanen naar uw opstapplaats.

Prijs is inclusief

  • 3x overnachting met ontbijtbuffet
  • gids in Kopenhagen
  • rondrit Kopenhagen
  • retour veerboot

Toeslag 1 persoonskamer € 85,00

Busreis niet beschikbaar