Huishoudbeurs

6 beoordelingen

Paulusma Reizen verzorgt iedere dag een busreis naar de Huishoudbeurs in de RAI te Amsterdam.

De Huishoudbeurs in RAI Amsterdam weet sinds 1950 wat vrouwen beweegt en is het grootste vriendinnenfeest van Nederland! Je vindt er de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrije tijd, culinair, gezondheid, workshops en nog zoveel meer! In 2019 vindt deze plaats van 16 t/m 24 februari. Van woensdag 20 t/m 24 februari hebben bezoekers van de Huishoudbeurs op dezelfde dag gratis toegang tot de Negenmaandenbeurs. Bij Paulusma Reizen boekt u heel eenvoudig geheel verzorgd busvervoer Huishoudbeurs.

De chauffeur zet u bijna voor de deur van de beurs uit en blijft ook ter plaatse staan zodat u aan het eind van uw bezoek precies weet waar u de bus terug kunt vinden.

Huishoudbeurs 2019

Kosten voor de busreis Huishoudbeurs

Voor de Huishoudbeurs in de RAI rijdt Paulusma Reizen dagelijks met meerdere bussen naar Amsterdam. Voor een busreis naar de Huishoudbeurs worden verschillende kosten berekend. Zo kunt u kiezen uit enkel een busretour of juist een busreis inclusief entreebewijs voor de Huishoudbeurs.

Busretour zonder entreebewijs€ 20,00 per persoon
Busretour met entreebewijs Huishoudbeurs
Op maandag 18 februari en woensdag 20 februari (speciale aanbieding)
€ 30,00 per persoon
Busreis met entree bewijs Huishoudbeurs
Op 16, 17, 19, 21, 22, 23 en 24  februari
€ 33,00 per persoon
Genoemde prijzen zijn exclusief éénmalig € 3,75 reserveringskosten per boeking, ongeacht het aantal personen.

Aankomst bij de Huishoudbeurs ca. 11.00 uur. De beurs is open vanaf 11.00 uur. We vertrekken weer uit Amsterdam om 16.45 uur.