busreis Huishoudbeurs

6 beoordelingen

Paulusma Reizen verzorgt iedere dag een busreis naar de Huishoudbeurs in de RAI te Amsterdam.

De Huishoudbeurs in RAI Amsterdam weet wat vrouwen beweegt en is het grootste vriendinnenfeest van Nederland! Je vindt er de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrije tijd, culinair, gezondheid, workshops en nog zoveel meer! In 2020 vindt deze plaats van 22 februari t/m 1 maart. Van woensdag 26 februari t/m 1 maart hebben bezoekers van de Huishoudbeurs op dezelfde dag gratis toegang tot de Negenmaandenbeurs. Bij Paulusma Reizen boekt u heel eenvoudig geheel verzorgd busvervoer Huishoudbeurs.

 

Van woensdag 26 februari t/m zondag 1 maart hebben bezoekers van de Huishoudbeurs op dezelfde dag gratis toegang tot de Negenmaandenbeurs.


Zintuigen prikkelen met Wanderlust
Het thema Wanderlust gaat over het verlangen naar reizen, ontdekken en de sleur van het dagelijkse leven doorbreken. Of dit nu op een tropische bestemming is aan de andere kant van de wereld of juist heel dichtbij huis. Tijdens Huishoudbeurs 2020 worden de zintuigen geprikkeld en maakt de bezoeker kennis met onbekende bestemmingen, highlights en verrassingen. Tevens krijgt deze editie een extra feestelijk tintje vanwege het 75ste jubileum.

De chauffeur zet u voor de deur van de beurs uit en blijft ook ter plaatse staan zodat u aan het eind van uw bezoek precies weet waar u de bus terug kunt vinden. Eventuele spulletjes kunt u in de bus laten liggen.

Opstapplaatsen:
Damwoude-Dokkum-Kollum-Buitenpost-Surhuisterveen-Drachten-Franeker-Harlingen-Zürich-Bolsward-Sneek-Grou-Heerenveen-Joure-Lemmer-Burgum-Quatrebras-Hurdegaryp-E10-Leeuwarden-Hoogezand-Groningen-Hoogkerk-Leek-Boerakker-Marum
Op 24 en 26 februari ook: Wijnjewoude-Donkerbroek-Oosterwolde-Oldeberkoop-Wolvega en Emmeloord
(op zondag beperkte ophaalroute)

 

 

Kosten voor de busreis Huishoudbeurs

Voor de Huishoudbeurs in de RAI rijdt Paulusma Reizen dagelijks met meerdere bussen naar Amsterdam. Voor een busreis naar de Huishoudbeurs worden verschillende kosten berekend. Zo kunt u kiezen uit enkel een busretour of juist een busreis inclusief entreebewijs voor de Huishoudbeurs.

Busreis voor retour zonder entreebewijs€ 20,00 per persoon
Busreis voor retour met entreebewijs Huishoudbeurs
Op maandag 24 februari en woensdag 26 februari (speciale aanbieding)
€ 30,00 per persoon
Busreis met entree bewijs Huishoudbeurs
Op  22, 23, 25, 27, 28, 29  februari en 1 maart
€ 33,00 per persoon
Genoemde prijzen zijn exclusief éénmalig € 3,75 reserveringskosten per boeking, ongeacht het aantal personen.

Aankomst bij de Huishoudbeurs ca. 11.00 uur. De beurs is open vanaf 11.00 uur. We vertrekken weer uit Amsterdam om 16.45 uur.