Boek deze busreis

Deze busreis: € 324,00
Bel om te boeken
SGR ANVR Keurmerk Calamiteiten Kiwa
  • 90+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » Busreis Disneyland Parijs

Busreis Disneyland Parijs

Ga met ons mee naar Disneyland Paris® en beleef drie weergaloze dagen. Bij deze driedaagse busreis zijn twee overnachtingen en ontbijt in een prima hotel inbegrepen. De kamers zijn ingericht met o.a. douche en toilet. Disneyland Paris® bestaat uit vijf themalanden, te weten Main Street U.S.A.®, Frontierland, Adventureland, Fantasyland en Discoveryland.

MAIN STREET U.S.A. Welkom terug in de tijd! In Main Street, U.S.A® heeft de tijd stilgestaan. In dit Amerikaanse stadje uit het begin van de vorige eeuw, vindt u kleurrijke huizen, leuke restaurantjes en niet te vergeten: winkels vol Disney-souveniers.

FRONTIERLAND Aan boord van de stoomboot Mark Twain maakt u een indrukwekkende tocht over de Rivers of the Far West. Met een treintje gaat u door de Big Thunder Mountain naar een mijnschacht. In Phantom Manor, een oud spookhuis, kunt u griezelen met 999 spoken.

ADVENTURELAND Rugzak mee voor een ontdekkingsreis over wiebelende touwbruggen op Adventure isle en dwaal door een wirwar van steegjes in een Oosterse bazaar. Stap aan boord en ontmoet de Pirates of the Caribbean. De echte durfals maken een razendsnelle rit door de vervallen ruïnes in Indiana Jones TM and the Temple of Peril!

FANTASYLAND In Fantasyland komen de klassieke Disney sprookjes tet leven! Natuurlijk ga je op avontuur met Pinokkio en vlieg je samen met Peter Pan naar Nooitgedachtland. Liever op wereldreis? Dat doe je in ‘it’s a small world’!

DISCOVERYLAND Bereid je voor op een spannend ruimteavontuur, speciale effecten, de geschiedenis van uitvindingen en waanzinnige toekomstbeelden!

1e dag. We vertrekken ‘s morgens vroeg vanuit het noorden. Na een koffiestop rijden we verder naar Parijs, waar we in de namiddag bij ons hotel arriveren.

2e dag. Na een vroeg ontbijt brengt de chauffeur u naar Disneyland® Paris, waar u de gehele dag kunt vertoeven in de twee Disney parken, namelijk het Disneyland Studio’s Park en Walt Disney Studio’s Park. s’ Avonds maken we een ‘lichttour’ door Parijs.

3e dag. Vandaag brengen we wederom een bezoek aan Disneyland® Resort Paris. In het begin van de avond nemen we afscheid van Disneyland en rijden we weer terug richting Nederland, waar we midden in de nacht/in de vroege ochtend zullen aankomen.

We verblijven in een CAMPANILE HOTEL. Deze hotels beschikken over een lift. Alle kamers zijn voorzien van douche en toilet.

Vertrek:

VertrekPrijs volwassenenPrijs kinderen t/m 11 jaar
19 april 2019€ 349,00€ 334,00
27 april 2019€ 324,00€ 312,00
30 mei 2019€ 349,00€ 334,00
19 juli 2019€ 324,00€ 312,00
23 augustus 2019€ 324,00€ 312,00
19 oktober 2019€ 349,00€ 334,00


Prijs per persoon voor deze busreis:

  • busreis per luxe touringcar
  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • lichttour door Parijs
  • twee dagen 2 parken-ticket, waarmee u onbeperkt toegang tot beide Disneyparken heeft
  • kamers met douche/wc

Toeslag 1 pers. kamer € 60,00

Link: www.disneylandparis.com/nl/

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2019 nu gratis aan. Of bekijk de brochure online!