Busreis Disneyland® Parijs

Ga met ons mee naar Disneyland® Parijs en beleef drie weergaloze dagen. Bij deze driedaagse busreis zijn twee overnachtingen en ontbijt in een prima hotel inbegrepen. De kamers zijn ingericht met o.a. douche en toilet. Disneyland® Parijs bestaat uit vijf themalanden, te weten Main Street U.S.A.®, Frontierland, Adventureland, Fantasyland en Discoveryland.

Verschillende attracties en werelden

MAIN STREET U.S.A. Welkom terug in de tijd! In Main Street, U.S.A® heeft de tijd stilgestaan. In dit Amerikaanse stadje uit het begin van de vorige eeuw, vindt u kleurrijke huizen, leuke restaurantjes en niet te vergeten: winkels vol Disney-souveniers.

FRONTIERLAND Aan boord van de stoomboot Mark Twain maakt u een indrukwekkende tocht over de Rivers of the Far West. Met een treintje gaat u door de Big Thunder Mountain naar een mijnschacht. In Phantom Manor, een oud spookhuis, kunt u griezelen met 999 spoken.

ADVENTURELAND Rugzak mee voor een ontdekkingsreis over wiebelende touwbruggen op Adventure isle en dwaal door een wirwar van steegjes in een Oosterse bazaar. Stap aan boord en ontmoet de Pirates of the Caribbean. De echte durfals maken een razendsnelle rit door de vervallen ruïnes in Indiana Jones TM and the Temple of Peril!

FANTASYLAND In Fantasyland komen de klassieke Disney sprookjes tet leven! Natuurlijk ga je op avontuur met Pinokkio en vlieg je samen met Peter Pan naar Nooitgedachtland. Liever op wereldreis? Dat doe je in ‘it’s a small world’!

DISCOVERYLAND Bereid je voor op een spannend ruimteavontuur, speciale effecten, de geschiedenis van uitvindingen en waanzinnige toekomstbeelden!

Lees meer

Boek deze busreis

Busreis vanaf: € 495,00
Bekijk beschikbaarheid
Reis per luxe touringcar
2 dagen ticket voor 2 parken
Hotelovernachtingen op basis van logies ontbijt