Boek deze busreis

Deze busreis: € 295,00
Bel om te boeken
SGR ANVR Keurmerk Calamiteiten Kiwa
 • 90+ jaar ervaring
 • 20+ Touringcars
 • 100+ Busreizen
 • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » 4-daagse busreis Berlijn (Superaanbieding)

4-daagse busreis Berlijn (Superaanbieding)

Prachtige stedentrip naar één van Europa’s belangrijkste hoofdsteden, Berlijn! Een stad vol van oude en nieuwe statige gebouwen een mix van vele bezienswaardigheden en geschiedenis. Tijdens deze 4-daagse busreis Berlijn laten wij u zoveel mogelijk zien tijdens deze speciale aanbieding. Wij overnachten in een 4-sterren hotel, gelegen in het zuidelijk gedeelte van Berlijn. Vanuit het hotel hebben wij twee schitterende dagtochten samengesteld. De chauffeur van Paulusma Reizen laat u samen met een gids de mooiste plekjes zien van Berlijn.

Programma voor deze busreis Berlijn:

1e dag: Vertrek ’s morgens vanuit diverse plaatsen uit het Noorden.
Via een koffie en een lunchstop rijden wij naar Berlijn. Na aankomst in Berlijn is er een kennismaking met Berlijn en krijgt u in één van de Berlijnse restaurants een drie gangen geserveerd. Hier na rijden wij naar ons hotel voor de overnachtingen.

2e dag: Na het uitgebreid ontbijtbuffet maken wij o.l.v. een Berlijnse gids een stadstour langs tal van bezienswaardigheden als Alexanderplatz, Gedächtniskirche, checkpoint Charlie, Reichstag, Brandenburger tor, Kurfürstendamm etc.

’s Middags krijgt u vrije tijd in de stad. Aan het eind van de middag brengt de chauffeur u naar ons restaurant in de stad voor een diner. Na het diner een lichttour door de stad.

3e dag: Na het ontbijtbuffet maken wij ’s morgens een excursie naar een aantal andere bezienswaardigheden in Berlijn, wederom o.l.v. een gids.
’s Middags krijgt u uiteraard weer vrije tijd waarna de chauffeur u brengt naar een Berlijns restaurant in de stad voor een diner.

4e dag: Na het ontbijt vertrek uit het Hotel. ’s Morgens rijden wij langs Paleis Sansoussi te Potsdam terug naar Nederland. Op de terugweg er een afscheidsdiner. Hierna wordt iedereen weer naar de opstapplaatsen gebracht

Genoemde prijs voor deze busreis is inclusief

 • 3x overnachting met uitgebreid ontbijtbuffet
 • kamers met alle comfort
 • 3x 3 gangen diner in  Berlijns restaurant
 • 2x Nederlandstalige gids Berlijn
 • lichttour
 • drie gangendiner op de terugreis
 • vervoer in luxe touringcar

NH Hotel Potsdam Berlin ****

Toeslag 1-persoons kamer € 90,00

Verblijf in **** NH Hotel Potsdam Berlin

Globale route: Leeuwarden – Heerenveen – Drachten – Marum – Leek – Hoogkerk – Groningen – Hoogezand – Zuidbroek – Winschoten.

Voor Superaanbiedingen behouden wij ons het recht voor de reizen twee weken voor vertrek te kunnen afzeggen bij onvoldoende deelname.

print

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2019 nu gratis aan. Of bekijk de brochure online!