4-daagse busreis Berlijn (Superaanbieding)

Prachtige stedentrip naar één van Europa’s belangrijkste hoofdsteden, Berlijn! Een stad vol van oude en nieuwe statige gebouwen een mix van vele bezienswaardigheden en geschiedenis. Tijdens deze 4-daagse busreis Berlijn laten wij u zoveel mogelijk zien tijdens deze speciale aanbieding. Wij overnachten in een 4-sterren hotel, gelegen in het zuidelijk gedeelte van Berlijn. Vanuit het hotel hebben wij twee schitterende dagtochten samengesteld. De chauffeur van Paulusma Reizen laat u samen met een gids de mooiste plekjes zien van Berlijn.

Programma voor deze busreis Berlijn:

1e dag: Vertrek ’s morgens vanuit diverse plaatsen uit het Noorden.
Via een koffie en een lunchstop rijden wij naar Berlijn. Na aankomst in Berlijn is er een kennismaking met Berlijn en krijgt u in één van de Berlijnse restaurants een drie gangen geserveerd. Hier na rijden wij naar ons hotel voor de overnachtingen.

2e dag: Na het uitgebreid ontbijtbuffet maken wij o.l.v. een Berlijnse gids een stadstour langs tal van bezienswaardigheden als Alexanderplatz, Gedächtniskirche, checkpoint Charlie, Reichstag, Brandenburger tor, Kurfürstendamm etc.

’s Middags krijgt u vrije tijd in de stad. Aan het eind van de middag brengt de chauffeur u naar ons restaurant in de stad voor een diner. Na het diner een lichttour door de stad.

3e dag: Na het ontbijtbuffet maken wij ’s morgens een excursie naar een aantal andere bezienswaardigheden in Berlijn, wederom o.l.v. een gids.
’s Middags krijgt u uiteraard weer vrije tijd waarna de chauffeur u brengt naar een Berlijns restaurant in de stad voor een diner.

4e dag: Na het ontbijt vertrek uit het Hotel. ’s Morgens rijden wij langs Paleis Sansoussi te Potsdam terug naar Nederland. Op de terugweg er een afscheidsdiner. Hierna wordt iedereen weer naar de opstapplaatsen gebracht

Verblijf en voorwaarden

Verblijf in **** NH Hotel Potsdam Berlin  of in **** Grünau Hotel
Grünau Hotel alleen op 27 september (=VOL)

Voor Superaanbiedingen behouden wij ons het recht voor de reizen twee weken voor vertrek te kunnen afzeggen bij onvoldoende deelname.

Busreis niet beschikbaar