Boek deze busreis

Deze busreis: € 1.190,00
Bel om te boeken
SGR ANVR Keurmerk Calamiteiten Kiwa
 • 90+ jaar ervaring
 • 20+ Touringcars
 • 100+ Busreizen
 • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » Bregenzer Festspiele

Bregenzer Festspiele

6-daagse operareis Bregenzer Festspiele

Het succes van de Bregenzer Festspiele is enorm. De afgelopen twee jaar raakten veel voorstellingen van de opera Carmen op de Seebühne uitverkocht, evenals de producties in het Festspielhaus. De vooruitzichten voor de nieuwste productie zijn al even goed. U beleeft Verdi’s prachtopera Rigoletto op het enorme decor dat in het water ligt. Tevens bent u aanwezig bij een veelbelovende uitvoering van Verdi’s indrukwekkende Requiem. En kunt u facultatief naar de opera Don Quichotte van Massenet. In alle gevallen hoort u de Wiener Symphoniker.

Onderweg naar Bregenz bezoekt u het Kunstgeschichtlicher Museum van Osnabrück en het schilderachtige stadje Stein am Rhein met zijn talrijke gevelschilderingen.

Vanuit uw hotel nabij Bregenz maakt u uitstapjes naar Konstanz, Lindau en het Bregenzer Wald met zijn prachtige vergezichten. Tevens krijgt u een rondleiding door het decor op de Seebühne en nuttigt u een van de diners in prachtige paviljoens gelegen aan de oever van de Bodensee.

Programma:

1e dag: Vertrek ’s morgens. Vanuit diverse opstapplaatsen rijden wij via een koffiestop naar  het Kunstgeschichtlicher Museum van Friedensstadt Osnabrück.  Hierna rijden wij naar ons overnachtingshotel halverwege Duitsland. ’s Avonds diner in het hotel

2e dag: Na het ontbijtbuffet rijden wij naar het historische en schilderachtige  stadje Stein am Rhein gelegen aan het Bodenmeer in het Zwitserse gedeelte. In de Altstadt bekend om prachtige gevels en Rathaus en  de Sint Georges kerk met zijn gedraaide toren. Hierna via een leuke route  naar ons hotel in Dornbirn in het Vorarlgebergte Oostenrijk. ’s Avonds dineren in het hotel.

Stein am Rhein

3e dag: ’s Morgens kunt u een bezoek brengen aan de opera Don Quichotte (extra bij te boeken) in het festspielhaus van  Bregenz. ’s Middags staat er een rondvaart over het Bodenmeer  en een bezoek aan het Schiereiland Lindau op het programma Met historische gebouwenlevendige straatjes  en schilderachtige stegen straalt het oude centrum van Lindau, op een 70 ha groot eiland in het  Bodenmeer, een bijna mediterrane flair uit. ’s Avonds dineren in het hotel

Lindau

4e dag: Vandaag bezoeken wij het historisch hart van de aan de zuidelijke Bodensee gelegen stad Konstanz.  Met een stadsgids maken wij een wandeling door deze eeuwenoude binnenstad  met kronkelige steegjes en bekend om z’n grote Basiliek (Münster). Hierna terug na het hotel voor het diner. ’s Avonds naar Bregenz voor de uitvoering van het Requiem van Verdi.

5e dag: Vandaag maken wij schitterende panoramatocht door de bergwereld van het Bregenzer Wald.  Hierna een rondleiding over de Seebühne en dineren doen wij in het paviljoen aan het meer. ’s Avonds bezoekt u de opera Rigoletto van Verdi, opgevoerd op de indrukwekkende, overweldigende Seebühne.

6e dag: Na het ontbijt is de terugreis van deze geweldige muziekreis. Via een koffie-, lunch- en diner stop terug naar Noord Nederland.

Prijs is inclusief:

 • 1x diner/overnachting met ontbijtbuffet in Hotel in Zuid-Duitsland
 • 4x overnachting en ontbijtbuffet in Hotel te Dornbirn
 • 3x diner in het hotel
 • 1x buffet aan het Bodenmeer Seebühne (paviljoen aan het meer)
 • entree Verdi Requiem
 • entree Rigoletto
 • entree museum Osnabrück
 • gids in Konstanz
 • rondvaart Bodenmeer vanuit Lindau
 • rondleiding Seebühne
 • reisleider Rudolf Nammensma
 • bus transfers naar uitvoeringen

****Hotel Vienna House Martinspark is een prima middenklas hotel gelegen in het centrum van Dornbirn en op 15 min. rijden van Bregenz.

Hotel met restaurant, lift en  wellness

Extra bij te boeken Don Quichotte EUR 114,-

Toeslag één pers. kamer EUR 100,- = VOL geboekt, eventueel mogelijkheid tot een 2 pers.kamer voor alleen gebruik met toeslag van € 300,00

In verband met de hoge entreekosten van de operakaarten vragen wij een aanbetaling van € 200,00 per  persoon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2019 nu gratis aan. Of bekijk de brochure online!