Boek deze busreis

Deze busreis: € 1.475,00
Bel om te boeken
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
 • 95+ jaar ervaring
 • 20+ Touringcars
 • 100+ Busreizen
 • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » Busreis Bregenzer Festspiele

Busreis Bregenzer Festspiele

6-daagse bus operareis Bregenzer Festspiele
Magistrale muziek in een overweldigende omgeving!

Het succes van de Bregenzer Festspiele is enorm. Het afgelopen jaar waren de voorstellingen van de opera Rigoletto op de Seebühne uitverkocht, evenals vrijwel elke productie in het Festspielhaus. Heeft u Rigoletto op het water nog niet gezien en wilt u iets gedenkwaardigs beleven: in de zomer van 2020 gaan we er nog een keer naar toe en beleeft u deze versie in combinatie met uitvoeringen in het Bregenzer Festspielhaus. Een Beethoven/Wagner-concert. En een uitvoering van Boito’s sfeervolle, zelden gebrachte opera Nero. Boito was een tijdgenoot van Verdi en Puccini. In alle gevallen speelt de Wiener Symphoniker. Onderweg naar Bregenz bezoekt u het Museum für Kunst und Kunstgeschichte in Dortmund en het schilderachtige stadje Stein am Rhein met zijn talrijke gevelschilderingen.

Vanuit uw hotel nabij Bregenz maakt u uitstapjes naar Konstanz, Lindau en het Bregenzer Wald met zijn prachtige vergezichten. Tevens krijgt u een rondleiding door het decor op de Seebühne en nuttigt u een van de diners in prachtige paviljoens gelegen aan de oever van de Bodensee.

Programma:

1e dag: Vertrek ’s morgens. Vanuit diverse opstapplaatsen rijden wij via een koffiestop naar  het Museum voor Kunst en Kulturgeschichte in Dortmund.  Hierna rijden wij naar ons overnachtingshotel halverwege Duitsland. ’s Avonds diner in het hotel.

2e dag: Na het ontbijtbuffet rijden wij naar het historische en schilderachtige  stadje Stein am Rhein gelegen aan het Bodenmeer in het Zwitserse gedeelte. In de Altstadt bekend om prachtige gevels en Rathaus en  de Sint Georges kerk met zijn gedraaide toren. Hierna via een leuke route  naar ons ****Luxury Hotel Sheraton Panoramahausl. Dit is gelegen in Dornbirn vlakbij de Bodensee en beschikt over moderne kamers met airco. ’s Avonds dineren in het hotel.

Stein am Rhein

3e dag: s Ochtends kunt u een bezoek brengen aan Boito’s zelden gebrachte, rijk georkestreerde opera Nero in het Festspielhaus van Bregenz. ’s Middags: een rondvaart over de Bodensee. Aansluitend diner.

Lindau

4e dag: Vandaag bezoeken wij het historisch hart van de aan de zuidelijke Bodensee gelegen stad Konstanz.  Met een stadsgids maken wij een wandeling door deze eeuwenoude binnenstad  met kronkelige steegjes en bekend om z’n grote Basiliek (Münster). Hierna terug na het hotel voor het diner.  Na het diner bent u aanwezig bij een concert met werken van Beethoven en Wagner.

5e dag: Vandaag maken wij schitterende panoramatocht door de bergwereld van het Bregenzer Wald.  Hierna een rondleiding over de Seebühne en dineren doen wij in het paviljoen aan het meer. ’s Avonds bezoekt u de opera Rigoletto van Verdi, opgevoerd op de indrukwekkende, overweldigende Seebühne.

6e dag: Na het ontbijt is de terugreis van deze geweldige muziekreis. Via een koffie-, lunch- en diner stop terug naar Noord Nederland.

Prijs is inclusief:

 • 1x diner/overnachting met ontbijtbuffet in Hotel in Zuid-Duitsland
 • 4x overnachting en ontbijtbuffet in Hotel te Dornbirn
 • 3x diner in het hotel
 • 1x buffet aan het Bodenmeer Seebühne (paviljoen aan het meer)
 • entree Opera Nero
 • entree Opera Rigoletto
 • concert met werken van Beethoven en Wagner
 • entree museum Dortmund
 • gids in Konstanz
 • rondvaart Bodenmeer
 • rondleiding Seebühne
 • reisleider Rudolf Nammensma
 • bus transfers naar uitvoeringen

****Four Points by Sheraton Panoramahaus Dornbirn is een uitstekend  stijlvol hotel gelegen in Dornbirn en op 15 min. rijden van Bregenz.

Hotel met restaurant, lift en  uitgebreide wellness met zwembad.

Toeslag één pers. kamer EUR 300,-

In verband met de hoge entreekosten van de operakaarten vragen wij een aanbetaling van € 200,00 per  persoon.

opstapplaatsen: Groningen-Hoogkerk-Leek-Drachten-Leeuwarden-Grou-Heerenveen-Wolvega-Meppel-Zevenaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!