Boek deze busreis

Busreis niet beschikbaar
SGR ANVR Keurmerk Calamiteiten Kiwa
  • 90+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » Bloemendagen Anna Paulowna

Bloemendagen Anna Paulowna

Hollands Glorie in de Kop van Noord-Holland

De Bloemendagen is een jaarlijks terugkerend evenement. Door heel Anna Paulowna en Breezand staan ruim honderd mozaïeken. Dit zijn schilderijen gemaakt op tempex. Hierop worden hyacintennagels geprikt met spelden. Op elke vierkante meter gaan wel 10.000 bloemetjes. Zowel jong als oud maken de mozaïeken. Het zijn echte kunststukken. De mozaïeken staan in de tuinen van de makers en zijn tijdens de Bloemendagen voor iedereen te bewonderen.

 

bloem

 

Kleurrijke bollenvelden, geurende hyacinten, een molen aan het veer, uitgestrekte landerijen, aangeharkte tuinen en een gezellig dorpskern zorgen voor een oer-Hollands decor voor de Bloemendagen in Anna Paulowna en Breezand. Miljoenen hyacintbloempjes, even zoveel spelden, duizenden narcissen, kilometers draad, een grote dosis creativiteit en vooral veel enthousiasme zijn de ingrediënten voor de met mozaïeken versierde straten in de dorpen.

 

bloem1

 

’s Ochtends vertrekken we via diverse opstapplaatsen richting Noord-Holland. Onderweg maken we een stop voor koffie met gebak. Aansluitend maken we met een gids een prachtige tocht van circa 2 uren langs de bloemenmozaïeken.
Op de terugreis kunt u nog genieten van een heerlijk diner (rond 16.00u.). Vervolgens wordt iedereen weer teruggebracht naar de opstapplaats.

 

bloem2

 

Inclusief:
– koffie met gebak op de heenreis
– rondrit met gids langs de bloemenmozaïeken
– drie gangen diner op de terugreis

Opstapplaatsen:
Groningen-Hoogkerk-Leek-Marum-Drachten-Heerenveen-Grou-Leeuwarden-Franeker-Harlingen-Zürich

 

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2019 nu gratis aan. Of bekijk de brochure online!