Boek deze busreis

Deze busreis: € 525,00
Bel om te boeken
SGR ANVR Keurmerk Calamiteiten Kiwa
 • 90+ jaar ervaring
 • 20+ Touringcars
 • 100+ Busreizen
 • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » Blaasmuziekfestival – Oostenrijk

Blaasmuziekfestival – Oostenrijk

6-daagse reis Blaasmuziekfestival aan de Wilder Kaiser Tirol

Het Blaasmuziekfestival – het hoogtepunt van het jaar. Een grote keuze uit muziekkapellen uit heel Europa, het charmante dorp Ellmau en een grandioze bergwereld belooft het perfecte uitgangspunt te zijn voor een uniek blaasmuziekfestival. Een afwisselend programma, een feesttent en de optredens van diverse muziekkapellen uit verschillende blaasmuziekgenres op twee bühnes in een gemoedelijke feesttent zullen uw verblijf tot een onvergetelijke gebeurtenis maken. Hier geldt: blaasmuziek ervaren, van begin tot einde. Een toplocatie garandeert stemmingsvolle avonden.  In de mooie gedecoreerde en verwarmde tent voelt u zich gelijk thuis.

 

1e dag. ’s Morgens vroeg vertrek, vanaf uw opstapplaats rijden wij via een koffie-, lunch- en theestop naar ons overnachting hotel in Zuid-Duitsland. ’s Avonds dineren in het hotel restaurant.

2e dag. Na het ontbijtbuffet rijden wij  naar Oostenrijk.  Via een prachtige route langs bergen en door dalen bereiken wij in de namiddag het hotel, in de regio Kitzbühler Alpen. Met een welkomstdrankje begint uw verblijf in het hotel. ’s Avonds dineren in het hotel restaurant.

 

3e dag. Concert op de berg. Na een stevig ontbijt zoeken wij het vandaag hogerop. Met een moderne gondel wordt de 1550 m hoge Hartkaiser bedwongen, waar u een geweldig blaasmuziekconcert bijwoont. Entertainment van mooie en levendige sfeer zijn gegarandeerd. Hier mag gedanst worden en kunt u genieten van een geweldig uitzicht op de omliggende bergwereld.

 

4e dag. Wilder Kaiser.
Vandaag maken wij een panorama bus excursie en ziet u Tirol als in een prentenboek, bij een rondrit om de Wilder Kaiser. Na het diner in het hotel brengt de chauffeur naar de feesttent.

19.45 u Blaasmuziekfestival in feesttent. Vandaag zorgen de internationale en regionale blaasmuziekkapellen met een afwisselend programma op twee podia voor een gezellige avond.

5e dag. Parade en boerenmarkt. Vandaag wacht u het hoogtepunt van dit weekend: de feestelijke parade van het blaasmuziekfestival bij de Wilde Kaiser. De deelnemende internationale en regionale blaasmuziekkapellen bieden zich aan bij een parade door Ellmau. Regionale verenigingen zoals schiet-, padvinders en klederdracht verenigingen begeleiden de kapellen. Koren en bands zorgen in de verschillende plaatsen afwisselend voor de muzikale omlijsting en natuurlijk zullen ook hier de culinaire kostelijkheden niet ontbreken. Een boerenmarkt met Tiroler eten, handwerkkunst en specialiteiten uit de regio ronden de parade af. Na het diner weer naar de feesttent in Ellmau.

19.45u. Blaasmuziekfestival in feesttent. Ook vandaag worden wederom door bands uit verschillende Europese landen een scala aan blaasmuziek voor u gespeeld. Een onderhoudende avond wacht op u. Vier het einde van een prachtig festival.

 

6e dag. Vertrek. Na het ontbijtbuffet  vertrekken we weer richting Nederland.

Prijs per persoon inclusief:

 • 1x diner overnachting en ontbijtbuffet hotel in Zuid Duitsland
 • welkomstdrankje
 • 4x overnachting met ontbijtbuffet hotel in de Kitzbühler Alpen
 • 4x diner in het hotel
 • 2x entree zitplaatsen blaasmuziekfestival
 • berg- en dalrit met de Hartkaiserbahn (kabelbaan)
 • concert am Berg
 • entree feestterrein
 • transfer naar de concerten
 • prachtige natuurtocht door de Tiroler bergwereld

Toeslag 1 pers. kamer € 60,00

overnachting in een ***Hotel gelegen in de Kitzbühler Alpen regio. Hotelnaam 4 weken voor vertrek bekend.

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2019 nu gratis aan. Of bekijk de brochure online!