Boek deze busreis

Busreis niet beschikbaar
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
 • 99+ jaar ervaring
 • Geld-terug-garantie
 • SGR & ANVR zekerheid
 • De mooiste busreizen

Home » Reizen » Meerdaagse reizen » Muziekreizen » Blaasmusikfestival – Oostenrijk

Blaasmusikfestival – Oostenrijk

Blaasmuziekfestival aan de Wilde Kaiser

Het Blaasmuziekfestival Am Wilden Kaizer – hoogtepunt van het jaar. Een grote keuze uit muziekkapellen uit heel Europa, het charmante dorp Ellmau en een grandioze bergcoulisse belooft de perfecte uitgang te zijn voor een uniek blaas- muziekfestival. Een afwisselend programma, een feesttent en de optredens van diverse muziekkapellen uit verschillende blaasmuziekgenres op twee bühnes in een gemoedelijke feesttent zullen uw verblijf tot een onvergetelijke gebeurtenis maken. Bij ons geldt: blaasmuziek ervaren, van begin tot einde.
Een toplocatie garandeert stemmingsvolle avonden. Waar vreemden vrienden wor- den. ln onze mooie gedecoreerde en verwarmde tent voelt u zich gelijk thuis. Korte afstanden, houten vloeren, rustieke tafels en banken en een uitstekende drankkeuze zorgen voor de ideale omstandigheden voor een feestelijke en vrolijke avond.

am wilden kaizer

1e dag. Vertrek ‘s morgens vroeg. Vanaf uw opstapplaats rijden we via de Duitse autowegen naar Oostenrijk. In de namiddag bereiken wij het hotel in de regio Kitzbühler Alpen. Met een welkomstdrankje wordt u van harte welkom geheten. Geniet van een ontspan- nen avond en verheug u op de komende vakan- tiedagen.

2e dag. Stadsbezichtiging lnnsbruck en de springschans. Na een uitgebreid ontbijt verkennen we van- daag de hoofdstad van de Alpen. Uw gids laat u de mooiste bezienswaardigheden van lnnsbruck zien en u ontdekt vele wetenswaardigheden uit de geschiedenis en ook krijgt u de vele verhalen  die het verleden en de toekomst van de stad levendig maken te horen. Tijdens een korte rondrit met de bus kunt u ook de skischans op Bergisel bewonderen, waar elk jaar het traditio- nele schansspringen in het kader van het vier- schansen tournee plaats vindt. Ook belandt u met de schuine lift en de torenlift op het plat- form van het stadion met zijn panoramisch uit- zicht.
20.00u. Openingsavond blaasmuziekfestival. Deelnemende blaasmuziekkapellen uit Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Engeland, Italië en Nederland begroeten u in de feesttent en trakteren u op een sfeervolle première met grandioos blaasmuziek.

3e dag. Concert op de berg. Na een stevig ontbijt zoeken wij het vandaag hogerop. Met een moderne gondel wordt de 1550m hoge Hartkaiser bedwongen, waar u een geweldig blaasmuziekconcert bijwoont. Entertainment van mooie en levendige sfeer zijn gegarandeerd. Hier mag gedanst worden en kunt u genieten van een geweldig uitzicht op de omliggende bergwereld.
20.00u. Blaasmuziekfestival in feesttent. Vandaag zorgen de internationale en regionale blaasmuziekkapellen met een afwisselend pro- gramma op twee podia voor een gezellige avond. Meedeinen is gewenst…

4e dag. Parade en boerenmarkt. Vandaag wacht u het hoogtepunt van dit week- end: de feestelijke parade van het blaasmuziek- festival bij de Wilde Kaiser. De deelnemende internationale en regionale blaasmuziekkapel- len bieden u bij een parade door Ellmau een muzikaal vuurwerk aan. Regionale verenigingen zoals schiet-, padvinders- en klederdrachtvereni- gingen begeleiden de kapellen. Koren en bands zorgen in de verschillende plaatsen afwisselend voor de muzikale omlijsting en natuurlijk zullen ook hier de culinaire kostelijkheden niet ontbre- ken. Een boerenmarkt met Tiroler eten, hand- werkkunst en specialiteiten uit de regio ronden de parade af.
20.00u. Blaasmuziekfestival in feesttent.
Ook vandaag worden wederom door bands uit verschillende Europese landen een scala aan blaasmuziek voor u gespeeld. Een onderhou- dende avond wacht op u. Vier het einde van een prachtig festival.

5e dag. Vertrek. Na het ontbijt vertrekken we weer richting Nederland.

Prijs per persoon inclusief:

 • reis per comfort class touringcar
 • verblijf in 3***hotel in de omgeving van de Kitzbüheler Alpen
 • welkomstdrankje
 • 4x overnachting met halfpension
 • 3x entree zitplaatsen blaasmuziek festival
 • gids in Innsbruck
 • entree Berggisel stadion, inclusief lift naar en van het uitzichtterras
 • berg- en dalrit met de hartkaiserbahn
 • concert op de berg
 • entree feestterrein en boerenmarkt

– toeslag 1 pers. kamer € 40,-

Bekijk onze reisgids 2022 online

Onze reisgids voor 2022 kunt u gratis bestellen of online bekijken!