Boek deze busreis

Busreis niet beschikbaar
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 99+ jaar ervaring
  • Geld-terug-garantie
  • SGR & ANVR zekerheid
  • De mooiste busreizen

Home » Reizen » Meerdaagse reizen » Muziekreizen » André Rieu in Keulen

André Rieu in Keulen

André Rieu – de koning van de wals.

Als dat geen reden tot feestvieren is: De meest succesvolle violist van de wereld gaat in 2016 weer op een groot tournee door Duitsland. De fans mogen zich op een volledig nieuw programma met een grootse show verheugen. Beleef een onvergetelijke avond en overtuig u nog een keer, waarom André Rieu al jaren tot de meest geliefde acts ter wereled behoord.

Dag 1: Keulen op zijn Keuls

Hartelijk welkom in Keulen.’s Morgens vertrek vanuit diverse opstapplaatsen in het Noorden. We rijden via een koffiestop naar Keulen.  Inchecken en opfrissen in het hotel, daarna wordt er een kleine wandeling door de binnenstad gedaan. Luistert u naar de geschiedenis van eten, drinken en genieten en zie daarbij de bezienswaardigheden en ervaar veel over de eetgewoonten van toen en nu. Het avondeten vindt, zoals het hoort, plaats in een Brauhaus.

Dag 2: Wals, klanken on Tour

Na het ontbijt leren wij Keulen kennen: met de bus gaan we langs de getuigen van de Romeinen en het Middeleeuwse Keulen. Wij tonen u de bezienswaardigheden uit alle eeuwen. De Dom van Keulen, de indrukwekkende gotische architectuur, de glasschilderingen en vele betekenisvolle kunstwerken hebben er voor gezorgd dat de UNESCO, de Dom tot werelderfgoed verklaarde. Tijdens een rondleiding ervaart u alles over dit symbool van Keulen. Als afsluiter nog een blik vanaf de Rijnoever op de silhouetten van de Rijnmetropool – in elk jaargetijde een mooi aanzicht.
Na de excursie vrije tijd in de stad.
’s Avonds wordt u naar de Arena gebracht voor het hoogtepunt van deze reis: het concert van André Rieu! Hij is terug in de hallen en arena’s van Duitsland, met een topprogramma.

Dag 3: terugreis

Na het ontbijt krijgt u gelegenheid om het centrum te bezoeken, begin van de middag beginnen we aan de terugreis. We besluiten de reis met een diner

Reissom is inclusief:

2 maal overnachting met ontbijt in 4 sterren hotel

  • 1 maal diner in Keulen
  • 1 maal diner op terugreis
  • stadsrondrit
  • rondleiding Dom
  • entree concert André Rieu (categorie 3)

Opstaproute:  Leeuwarden – Heerenveen – Drachten – Marum – Leek – Hoogkerk – Groningen – Assen – Hoogeveen – Emmen

Bekijk onze reisgids 2022 online

Onze reisgids voor 2022 kunt u gratis bestellen of online bekijken!