Boek deze busreis

Busreis niet beschikbaar
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » André Rieu in Antwerpen

André Rieu in Antwerpen

Geniet van deze bijzondere busreis  naar André Rieu en zijn spectaculaire Nieuwjaarsconcert!
Met medewerking van zijn Johann Strauss Orkest.

1e dag

’s Morgens vroeg vertrek uit diverse opstapplaatsen in het Noorden rijden we via een koffiestop naar Antwerpen.  Hier is een lunchpauze  en aansluitend vrije tijd in het centrum. De oude binnenstad ademt geschiedenis. Je vindt ze terug in eeuwenoude gevels in nauwe straatjes of op de imposante Grote Markt. Het Museum Plantin-Moretus is het enige museum ter wereld dat tot het Unesco Werelderfgoed behoort. In de schaduw van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal bruist het leven in gezellige bruine kroegen en restaurants. Aan de oever van de Schelde kun je heerlijk uitwaaien. Aan het eind van de middag checken wij in Novotel te Mechelen. ’s Avonds dineren in het hotel restaurant.

2e dag

Na het ontbijtbuffet  is er vanuit het  hotel  een stadswandeling  o.l.v. stadsgids  door het bijzondere Mechelen. Wist u dat Mechelen een belangrijke politieke en economische rol speelde in de Bourgondische periode? Veel historische gebouwen getuigen hiervan. Hou je vast, want de lijst is lang: de Sint-Romboutskathedraal, de voormalige paleizen van Margareta van Oostenrijk en Margareta van York, het paleis van de Grote Raad, … Dus treuzel niet en volg de gids door het 16e eeuwse Mechelen.  Aansluitend vrije tijd. ‘s Avonds brengt de chauffeur u naar het Sportpaleis in Antwerpen voor  het Nieuwsjaarconcert van André Rieu.

3e dag

Na het ontbijt bezoeken wij  het sympathieke Gent. Voor de liefhebbers is er een stadsgids geregeld. Gent is een stad gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. De stad telt ongeveer een kwart miljoen inwoners. Hiermee is Gent vergelijkbaar met de Nederlandse stad Utrecht. Gent is een stad waar voldoende te zien en te doen is. Zo zijn er meerdere musea die de moeite waard zijn, maar ook kerken, gebouwen, bruggen, straten en pleinen die Gent aantrekkelijk maken. Het voordeel van Gent is dat de meeste bezienswaardigheden redelijk dicht bij elkaar liggen. Je kunt op twee dagen al veel van Gent zien zonder het gevoel te hebben kilometers lang aan het lopen te zijn. Wie prijs stelt op achtergrondinformatie en uitleg die kan ervoor kiezen deel te nemen aan een georganiseerde stadswandeling waarbij een gids je van alles vertelt over wat je te zien krijgt. Halverwege de middag vertrek uit Gent. Wij besluiten de dag met een diner op de terugweg. Hierna wordt iedereen weer na de opstapplaatsen gebracht.

 

https://www.accorhotels.com/nl/hotel-3154-novotel-mechelen-centrum/index.shtml

Een uitstekend middenklas hotel gelegen in het centrum van Mechelen.

 

Inclusief:

  • 2x overnachting met ontbijtbuffet
  • Entree concert Andre Rieu zitplaats 4 kategorie
  • Gids in Mechelen
  • Gids in Gent
  • Diner op de terugreis
  • 1x diner in Mechelen

Meerprijs zitplaatsen:
– zitplaats  3e kategorie  EUR 12,-
– zitplaats  2e kategorie EUR 31,-
– zitplaats 1e kategorie EUR 48,-

Toeslag één persoonskamer  EUR  78,-

Opstapplaatsen Groninge-Hoogkerk-Leek-Drachten-Heerenveen-Joure-Lemmer-Emmeloord

 

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!