Boek deze busreis

Deze busreis: € 490,00
Bel om te boeken
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » 7 daagse busreis Nauders Tirol Oostenrijk

7 daagse busreis Nauders Tirol Oostenrijk

“Berg Genuss” in Nauders am Reschenpass

Heerlijk genieten  van de wintersfeer tijdens deze 7-daagse busreis naar Tirol.  Nauders is een traditioneel Oostenrijks dorp gelegen nabij de Italiaanse grens.  Het authentieke dorp staat zelfs onder monumentenzorg met haar traditionele bouwstijl van hout.  Het is een fijn wintersport dorp, ook zeker om te wandelen.  De lift ligt buiten het dorp op ca. 2 km van het hotel. Gratis skibus naar de bergbaan.

Programma

1e dag
Begin van de avond vertrek uit het Noorden, met een Royal Class touringcar rijden wij via de Duitse autobaan Oostenrijk binnen. Aankomst ’s morgens in Hotel Kristall te Nauders.  Ontvangst met ontbijt en hierna kunt u genieten van de de wintersfeer. ’s Avonds dineren in het hotel.

2e dag
Na het ontbijtbuffet winterplezier voor iedereen, of je nu gaat skiën, langlaufen of wandelen, of alleen maar op het terras van een berghut wilt gaan zitten, alles is mogelijk in dit gebied. U kunt ’s morgens deelnemen aan een begeleide wandeling, start vanaf Talstation Mutzkopf, duur 2,5 uur  (vaste, stevige schoenen zijn verplicht).  ’s Avonds  dineren in het hotel restaurant.

3e dag
Na het ontbijtbuffet de hele dag wintervertier. Pak de gratis skibus naar Schoneben!  Of maak een sneeuwschoenwandeling onder begeleiding.  De receptie van het hotel kan uw naar de juiste instantie verwijzen.

4e dag
Na het ontbijtbuffet  kunt u mee met de Bernina Express. Deze prachtige en wereldberoemde treinreis gaat door een geweldige winter coulisse van Tirano naar St. Moritz., tot een hoogte van 2253 m. en is daarmee de hoogste treinreis van Europa, meerprijs € 59,- , dit is inclusief bus en enkele reis Tirano -St. Moritz, dit dient u bij de boeking op te geven. ’s Avonds dineren in het hotel.

5e dag
Vandaag, voor de liefhebbers, met de bus naar Samnau.  In deze vrijstaat, gelegen in Zwitsterland, is het goedkoop winkelen en bovendien een schitterende wintersport plaats.
’s Avonds na het diner kunt u nachtwandeling maken onder begeleiding, duur ca. 1,5 uur.

6e dag
Na het ontbijtbuffet  winterplezier en ’s avonds rond 19.00u. vertrek naar Nederland.

7e dag
Aankomst in Noord-Nederland ’s morgens rond 09.00u.

***Hotel Kristall Nauders. Een prima middenklas hotel gelegen in het dorp Nauders op 2 km van de Bergbaan. De gratis skibus brengt u naar  de liften. Hotel met lift, restaurant, sauna en verwarmde bergruimte voor ski materiaal.

De reissom is inclusief:
– 4x overnachting met ontbijtbuffet
– 4x diner in het hotel
– extra ontbijtbuffet bij aankomst
– vervoer in Royal Class touringcar (extra beenruimte)

Toeslag 1 persoonskamer € 40,00

Bernina Express Tirano-St. Mortiz € 59,- p.p.

Zwei Länder Skiarena pas één dag € 42,50   vijf dagen € 178,50

Met de Twee Landen Skiarena hebben grote en kleine skiërs de mogelijkheid om onbeperkt te genieten in Noord- en Zuid-Tirol – van Nauders am Reschenpass tot Sulden in Vinschgau. De kaart is geldig in vijf skigebieden en geeft toegang tot 211 kilometer piste.  Geldig  in de vijf skigebieden Schöneben-Haider Alm, Watles, Sulden am Ortler, Trafoi am Ortler en Nauders.

Opstaproute:
17.00u. Hoogkerk
17.30u. Drachten
18.00u. Heerenveen
18.30u. Meppel

 

Nauders

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!