Boek deze busreis

Busreis niet beschikbaar
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » 50 jaar BZN herinneringen

50 jaar BZN herinneringen

Op maandag 16 mei a.s., 2e Pinksterdag is het zover. Dan zal een bijzonder en groots concert plaatsvinden. 50 jaar BZN herinneringen gezongen door de ooit begonnen zanger Jan Keizer en zangeres Anny Schilder.

bzn

Vooraf en in de pauze zal de bekende pianist Dennis de Bruijn de bekende liedjes van BZN spelen op een grote concertvleugel! Ook krijgt iedere bezoeker na het concert een herinnering mee naar huis! In 2016 is het precies 50 jaar geleden dat de Band Zonder Naam is opgericht. En dat wordt groot gevierd met een uniek concert in één van de mooiste theater van Nederland, het AFAS Circustheater Scheveningen. Jan Keizer en Anny Schilder zullen dan met band dit feestelijke concert echt alle grootste hits van BZN gaan zingen!
In de zomer van 1965 begonnen een stel Volendamse vrienden samen wat muziek te maken. In 1966 trad deze naamloze band op in een localiteit in hun woonplaats. Later werd deze band zeer bekend onder de naam BZN, Band Zonder Naam. De groep werd razend populair in Nederland en de verre omstreken, zoals Zuid-Afrika en Azië. Na
42 jaar eindigt op 16 juni 2007 het verhaal van BZN, Nederlands meest succesvolle artiest, met een afscheidsconcert in Rotterdam AHOY’. Nu in een kleine vorm maar net zo groots al toen!

Busreis inclusief 1e rang entreekaarten.

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!