Boek deze busreis

Busreis niet beschikbaar
SGR ANVR Calamiteiten Kiwa
  • 95+ jaar ervaring
  • 20+ Touringcars
  • 100+ Busreizen
  • Altijd voordelige prijzen

Home » Reizen » 4 dagen Ahrtal met DvhN

4 dagen Ahrtal met DvhN

4 dagen Ahrtal met DvhN

In samenwerking met het Dagblad van het Noorden hebben wij een prachtige reis samengesteld naar Duitsland. U zult o.a. genieten van 2 prachtige riviercruises, middeleeuwse wijnstadjes en een bezoek aan Koblenz. Een prachtige reis met verblijf in het mooi gelegen Hotel Zur Post*** met uitstekende verzorging!

Ahrtal1

Programma:

1e dag: Vanaf uw opstapplaats rijden we naar ons koffieadres. Na de lunchpauze bezoeken we Winzergenossenschaft in Mayschoss waar we een rondleiding krijgen in de wijnkelders en vervolgens is er proeven van verschillende wijnen. Aan het einde van de middag inchecken in Hotel Zur Post. ’s Avonds dineren in het hotel.

2e dag: Bus/boottocht Eifel en Moezel Na het ontbijtbuffet vertrekken we via een prachtige route door het Ahrtal en de Eifel naar Cochem waar we ons laten inschepen voor een 2 uur durende schitterende rondvaart over de Moezel. Na de rondvaart krijgt u nog gelegenheid dit bekende toeristenplaatsje te bezoeken.

Ahrtal2

3e dag: Bus/boottocht Koblenz en Rijn ’s Morgens maken we een prachtige tocht met de bus naar Koblenz. Van hieruit maken we een vaart van 2,5 uur over de Rijn naar Bad Salzig. Vanuit Bad Salzig vervolgen we de prachtige route met de bus naar Altenahr. ’s Avonds dineren in het hotel.

4e dag: terugreis Halverwege de morgen vertrekken we uit hotel. Op de terugreis besluiten we de reis met een afscheidsdiner. Hierna wordt iedereen weer teruggebracht naar de opstapplaats.

De reissom is inclusief:
– 3x overnachting met ontbijtbuffet
– 1x welkomstdrankje
– 3x diner/buffet in hotel
– wijnproeverij en rondleiding
– koffie en gebak op de heenreis
– Rijncruise van 2,5 uur met koffie en gebak aan boord
– Moezelcruise van 2 uur met koffie en gebak aan boord
– gratis toegang tot het zwembad
– afscheidsdiner op de terugreis

Opstapplaatsen:
Hoogkerk-Groningen-Haren-Assen-Beilen-Hoogeveen

Ahrtal3

***-S Hotel Zur Post: Een uitstekend drie sterren superior hotel met lift en zwembad, gelegen aan de Ahr en op loopafstand van het centrum.

Link:  Hotel Zur Post

Exclusief reis- en annuleringsverzekering, calamiteitenfonds € 2,50 per boeking en reserveringskosten € 12,00 per boeking.
Toeslag 1-pers.kamer € 40,00.

Ontvang gratis brochure

Vraag onze nieuwe reisgids voor 2020 nu gratis aan en hij zal gratis worden toegestuurd. Of bekijk de brochure online!